Închide meniul
LIVE TEXT

FC Voluntari – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis scorul. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României

Alex Masgras Publicat: 28 august 2024, 19:25

Reclamă
FC Voluntari – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis scorul. „Câinii luptă pentru grupele Cupei României

FC Voluntari - Dinamo LIVE TEXT (19:00)

Dinamo - FC Voluntari, sezonul trecut / Profimedia

Meciul FC Voluntari – Dinamo va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 19:00. Echipa lui Zeljko Kopic joacă meciul de calificare în grupele Cupei României pe terenul celor de la Voluntari, formaţie care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, Dinamo şi-a păstrat locul în prima divizie după barajul cu Csikzereda, iar acum are parte de un început foarte bun de sezon în Liga 1.

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT

Min. 24: FC Voluntari – Dinamo 0-1! GOOOL Dinamo! Cătălin Cîrjan a deschis scorul la Voluntari cu o reuşită de clasă.

Min. 1: A început meciul.

FC Voluntari: Al. Maxim – R. Crișan, Armaș, I. Andreș – Gîț, D. Toma, Panos, Șuteu – Schieb, Fantis, Carnat
Antrenor: Claudiu Niculescu

Reclamă
Reclamă

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Boateng, Patriche (cpt.), Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Antrenor: Zeljko Kopic

După primele şapte etape din Liga 1, Dinamo este pe locul 3, cu 12 puncte. Echipa lui Kopic are o singură înfrângere, în partida pierdută dramatic în Gruia, cu CFR Cluj. De atunci, „câinii” au ajuns la şase meciuri fără înfrângere. În ultima etapă, Dinamo a învins Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 din Liga 1, cu 2-1.

De partea cealaltă, şi FC Voluntari are un început bun de sezon. După două rezultate de egalitate în primele două etape, formaţia ilfoveană s-a impus în ultimele două etape, fără să primească gol. După patru etape, FC Voluntari este pe locul 4, cu 8 puncte. Pe banca celor de la FC Voluntari se află Claudiu Niculescu, fostul mare jucător al „câinilor”.

Reclamă

Ultimul meci dintre Dinamo şi FC Voluntari a avut loc în luna aprilie a acestui an, în etapa a şaptea din play-out. Duelul de stadionul Arcul de Triumf s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gnahore a deschis scorul atunci pentru „câini”, în timp ce Cascini a restabilit egalitatea înainte de pauză.

Echipe probabile în FC Voluntari – Dinamo

FC Voluntari: Al. Maxim – Gîț, Armaș, Andreș, Al. Șuteu – R. Crișan – Panos, D. Toma, Carnat – Schieb, Nemec
Antrenor: Claudiu Niculescu

Dinamo: Golubovic – Cristi Costin, Boateng, Patriche, Amzăr – Milanov, Gnahore, Bordușanu – Abdallah, Caragea, Ahmed Bani
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și