Închide meniul
Foto

Suporterii lui U Cluj, atmosferă de vis la primul meci cu CFR Cluj după şapte ani. Fanii au umplut peluzele de pe Cluj Arena

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 21:30

Reclamă
Suporterii lui U Cluj, atmosferă de vis la primul meci cu CFR Cluj după şapte ani. Fanii au umplut peluzele de pe Cluj Arena

Atmosferă de vis înainte de U Cluj - CFR Cluj

U Cluj - CFR Cluj/ AS.ro

Suporterii lui U Cluj au creat o atmosferă spectaculoasă înainte primului meci cu CFR Cluj, după o pauză de şapte ani. Fanii au umplut peluzele de pe Cluj Arena, la meciul din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi CFR Cluj se întâlnesc de două ori, în decursul a patru zile. Primul duel va fi în Cupa României, într-o grupă din care mai fac parte formaţii precum Farul, Rapid, CSM Alexandria şi Dumbrăviţa.

Suporterii lui U Cluj, atmosferă de vis la primul meci cu CFR Cluj după şapte ani

Fanii lui U Cluj au încins atmosfera, chiar înainte de fluierul de start al meciului cu rivala locală. Suporterii s-au strâns înainte de a intra pe arenă, fiind echipaţi cu fulare şi bannere.

Ulterior, ultraşii au umplut tribunele celui mai mare stadion din Cluj, şi au început să-şi încurajeze favorita încă din primul minut.

Cele două formaţii se întâlnesc prima dată după şapte ani. Precedentul duel a avut loc în Liga 1, iar U Cluj s-a impus la limită, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Vlad Morar, atacantul care evoluează în prezent pentru Farul.

Reclamă

Neluţu Varga le dă jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale pentru calificarea în „primăvara europeană”

Neluţu Varga le-a promis jucătorilor de la CFR Cluj prime speciale de calificare în „primăvara europeană”. Discuţia dintre patroni şi fotbalişti a avut loc după a doua victorie cu Slavia Praga (2-0), care le-a adus şanse mari campionilor de a ieşi din grupele Conference League. Ardelenii sunt pe locul 1 în Grupa G, cu 7 puncte.

Astfel, cu o victorie în duelurile cu Sivasspor și Ballkani, clujenii îşi asigură barajul pentru optimile competiţiei, pe care îl va susţine împotriva unei echipe venite din Europa League. Aşa ar putea câştiga Varga 625.000 de euro. Dacă termină pe prima poziţie, suma va creşte la 1.25 milioane de euro.

Astfel, din aceşti bani, Varga le-a promis jucătorilor o primă totală de 200.000 de euro, care va fi împărţită şi cu Dan Petrescu. Conform prosport.ro, fotbaliştii vor încasa sumele de bani în funcţie de minutele adunate.

Reclamă 4 / 0/3

E un bonus pentru jucătorii campioanei, care, iniţial, nu aveau trecute în contracte prime pentru primăvara europeană. Acum, pe lângă prima de victorie, ei au parte de încă o sumă importantă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și