Închide meniul

UTA Arad – FC U Craiova 1-0. Virgiliu Postolachi a marcat şi a calificat-o pe UTA în semifinalele Cupei României!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 20:58 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 19:10

UTA Arad – FC U Craiova 1-0. Virgiliu Postolachi a marcat şi a calificat-o pe UTA în semifinalele Cupei României!

UTA s-a calificat în semifinalele Cupei României, după golul lui Postolachi

Virgiliu Postolachi, un nou gol pentru UTA

UTA Arad – FC U Craiova 1-0. Echipa lui Laszlo Balint s-a calificat în semifinalele Cupei Românie, după un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un început de meci în care suporterii arădeni i-au adus un omagiu fostului finanţator al clubului, Nicolae Bara, arbitrul Horaţiu Feşnic a fost nevoit să oprească partida în minutul 3, pentru ca fumul provocat de torţele suporterilor să se împrăştie. Virgiliu Postolachi a înscis unicul gol al întâlnirii, în minutul 16, iar UTA Arad s-a calificat în semifinalele Cupei României. Se va lupta pentru un loc în finală cu câştigătoarea partidei Hermannstadt – U Cluj.

UTA Arad – FC U Craiova 1-0, LIVE TEXT

Min. 90+4: Final de meci! UTA este prima semifinalistă a acestei ediţii din Cupa României!

Min. 73: Ocazie uriaţă pentru Craiova lui Mititelu! Huyghebaert a trimis în bară!

Min. 45: UTA a avut şansa de a-şi dubla avantajul. Milosevic a scăpat singur spre poarta adversă, dar s-a grăbit. Şi-a încercat norocul cu o execuţie din afara careului, care nu i-a pus probleme lui Gurău.

Reclamă

Min. 23: Ocazie importantă pentru olteni! Şutul lui Andre Duarte a fost scos cu dificultate de portarul arădenilor.

Min. 16: UTA – FC U Craiova 1-0. Virgiliu Postolachi deschide scorul cu un şut din interiorul careului, printre picioarele portarului Gurău

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

UTA: Kucher – Vukcevic, Chindriș, Benga, Roger – Batha, Cascini – Postolachi, Ubbink, Șteau – Milosevic
Rezerve: Balauru – R. Benzar, Abeid, Hoxhallari, Anton, Otele, Pop, Barbosa, Keșeru
Antrenor: Laszlo Balint

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – D. Albu, Asamoah – G. Ganea, Jibril, Mascarenhas – Blănuță
Rezerve: R. Popa – Ciobanu, Zanfir, Marquet, Sidibe, Bahassa, Giovanni, Bauza, Chițu
Antrenor: Nicolo Napoli

În play-out-ul Ligii 1, UTA ocupă locul 8, cu 17 puncte obținute, în timp ce FC U Craiova se află pe locul 2, cu 23 de puncte.

În ultimul meci de campionat, UTA Arad a învins-o pe U Cluj, 2-0. De cealaltă parte, FC U Craiova a fost învinsă de Petrolul, 0-1.

Laszlo Balint: „Tratăm cu maximă seriozitate meciul!”

„Jucăm un sfert de finală în Cupa României, o competiție aparte, în care sperăm să mergem mai departe, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Totodată, printr-o eventuală calificare în semifinale am realiza o adevărată performanță, chiar dacă trebuie să recunoaștem că momentul nu este unul grozav pentru noi în ceea ce privește poziția din clasamentul Superligii.

Tratăm, însă, cu maximă seriozitate meciul de mâine (n.r. azi), mai ales că, din informațiile pe care le-am primit, cel mai probabil stadionul va fi plin și asta în ciuda vremii care nu se anunță deloc plăcută. Sperăm că marți seara, la finalul celor 90 de minute, sau după prelungiri, cu toate că eu nu aș vrea să ajungem la ele, să ne bucurăm pentru calificare alături de suporterii noștri.

Avem șansa de a întâlni un adversar puternic, care a fost la 90 de minute de accederea în play-off și, cel puțin la nivel teoretic, FC U Craiova pornește cu prima șansă în fața noastră. Tocmai de aceea, eu mă bucur că ne putem măsura forțele cu un astfel de adversar într-o astfel de fază a Cupei României.

Reclamă

„Să ne recăpătăm spiritul

Nu știu dacă suntem în postura în care să sacrificăm ceva în acest moment pentru că avem nevoie foarte mare de reușite atât din punct de vedere individual, cât mai ales din punct de vedere colectiv. Avem nevoie să ne reconstruim spiritul și, indiferent cât de mult muncim sau cât de mult ne dorim să reconstruim acest spirit doar în interiorul grupului, până la urmă rezultatele bune vin cu cel mai mare aport la acest spirit.

Asta îmi doresc foarte mult, să ne recăpătăm spiritul, să avem acea încredere de a juca un fotbal plăcut, dar și eficient și să punctăm la nivelul rezultatelor. Dar, ca să concluzionez, nu pot să dezvălui foarte mult din planurile noastre pentru acest meci, dar este important de știut pentru toți suporterii noștri că abordăm cu maximă seriozitate și cu maximă încredere meciul cu FC U Craiova.

Suntem foarte motivați să tranșăm calificarea în favoarea noastră și tocmai de aceea, indiferent cine va intra în teren, sunt convins că o să dea totul pentru acest obiectiv”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și