Închide meniul
NEWS ALERT

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan după ce Gigi Becali i-a redus preţul. Clubul care îi face concurenţă lui Galatasaray + reacţia lui Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 17:43

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan după ce Gigi Becali i-a redus preţul. Clubul care îi face concurenţă lui Galatasaray + reacţia lui Edi Iordănescu

A început licitaţia pentru Olimpiu Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Galatasaray a fost dispusă să achite 8 milioane de euro pentru internaţionalul român, dar patronul lui FCSB a transmis că nu îl va lăsa să plece decât în schimbul a 10 milioane de euro. Evoluţiile modeste ale lui Moruţan l-au făcut pe Becali să se răzgândească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan

Finanţatorul vicecampioanei a anunţat public că îl vinde pe Moruţan şi pentru 3 milioane de euro, iar Fatih Terim a reacţionat imediat. Conducătorii grupării Cim Bom Bom au revenit cu o ofertă care să îndeplineacă noile cerinţe ale lui Becali. Nu este singurul club care şi-a manifestat interesul să îl transfere pe jucătorul care a marcat 8 goluri în ultima ediţie din Liga 1.

Potrivit gsp.ro, FC Copenhaga a făcut o ofertă oficială pe adresa lui FCSB. Danezii care l-au mai vrut şi în urmă cu un an pe Moruţan vor să achite 3 milioane de euro, dar suma ar mai putea creşte cu un milion din bonusuri. FC Copenhaga face rost de bani după ce îl vinde pe Mohamed Daramy la Ajax.

Știu un singur lucru, că există interes pentru el. Deocamdată nu este ceva concret, vreo ofertă pe adresa clubului, sunt informat în sensul acesta doar când apare interes concret. Pentru moment trebuie să rămână implicat, atent. Este un jucător pe care-l apreciez foarte mult și-l văd cu foarte mult potențial. Vom vedea.

Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Olimpiu Moruţan e cotat de Gigi Becali la 3 milioane de euro

Numai banii, la mine e cu banii, deja încep să pierd bani, până acum nu era problemă, dacă eu din 10 milioane, cer 3 milioane pe Moruțan și nu mai dă nimeni, eu care am refuzat ofertă de 8 milioane…

Dacă aveam un Edi Iordănescu, care să antreneze echipa, dacă Todoran antrena ca Edi nu aveam probleme, că nu ar fi contat dacă greșeam o schimbare, cum am făcut când l-am schimbat pe Olaru cu Moruțan, dar nu știam că Moruțan e atât de mortăciune. Acum a venit mătușa lui să stea cu el…”, a spus Gigi Becali, zilele trecute, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și