Închide meniul

Curg veștile bune pentru FCSB! Coman și Nedelcu, aproape de revenirea pentru lider. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 5:17

Curg veștile bune pentru FCSB! Coman și Nedelcu, aproape de revenirea pentru lider. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman este aproape de revenirea pe gazon pentru FCSB

Mihai Stoica, managerul general al formației, a anunțat că Florinel Coman și Dragoș Nedelcu, doi dintre jucătorii care încă lipsesc, sunt foarte aproape de a reveni pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat cu ocazia zilei onomastice, vă urez sănătate și putere în suflet…iar steliștilor le spun doar atât: în curând revine Coman!

P.S. Nici Nedelcu nu mai are mult de stat”, a fost declarația oficialului de la FCSB.

Florinel Coman s-a accidentat în septembrie

Florinel Coman s-a accidentat în timpul meciului de coșmar cu Backa Topola din Europa League. ”Perla” lui Gigi Becali a suferit o entorsă și a avut nevoie să stea pe bară.

Reclamă

Dragoș Nedelcu, pe de altă parte, s-a accidentat în timpul unui meci cu CFR Cluj din luna iunie, când a suferit o ruptură de ligamente.

Toni Petrea, optimist pentru Florinel Coman

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a făcut un anunț optimist în ceea ce îl privește pe Coman încă de dinaintea meciului de campionat cu Chindia Târgoviște:

"Florinel urmează programul de recuperare. Am speranţe ca după pauza competiţională să ne putem baza pe serviciile lui, să fie lângă echipă, să se antreneze cu echipa şi să ne ajute. Avem nevoie de el", au fost cuvintele tehnicianului.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și