Închide meniul

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Anunţul bombă făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 18:09

Reclamă
Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Anunţul bombă făcut

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares din CSA Steaua şi FCSB

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport / Profimedia Images

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Astfel, conform deciziei luate de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, CSA Steaua deţine palmaresul în perioada 1947 – 1998.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, un nou palmares s-a creat în perioada 2003 – 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei pe care o deţinea în FCSB. În perioada 1998 şi 2003, palmaresul aparţine celor de la AFC Steaua. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Curtea de Apel a luat decizia în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB

„Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință. 

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003. 

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată.

Reclamă

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie”, se arată în decizia luată de magistraţii Curţii de Apel.

Virgil Boglea, avocatul celor de la FCSB, a admis că decizia luată de Curtea de Apel nu este cea pe care o dorea. „Aștept motivarea Curții de Apel. Sincer, nu înțeleg cum s-a creat un nou palmares, din 2003 până în 2017, dacă nu au fost continuatori”, a spus Boglea pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și