Închide meniul

Cutremur la FCSB! Florinel Coman și-a reziliat înțelegerea cu Giovanni Becali. ”Perla” lui Gigi ar avea deja alte oferte

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 14:02

Cutremur la FCSB! Florinel Coman și-a reziliat înțelegerea cu Giovanni Becali. ”Perla” lui Gigi ar avea deja alte oferte

Florinel Coman e în lot pentru derby-ul Rapid - FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Chiar dacă Becali este, probabil, cel mai renumit impresar din România, Coman ar fi fost dezamăgit că nu a reușit să se transfere la un club din străinătate care să poată plăti suma cerută pe el de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că a contat foarte mult și concretizarea celui mai spectaculos transfer românesc al anului, mutarea lui Valentin Mihăilă la Parma. Plecarea lui Mihăilă s-a realizat tot prin intermediul lui Giovanni Becali.

Aflând de decizia lui Florinel Coman, mai mulți agenți ar fi intrat pe fir și îi caută deja echipă în străinătate jucătorului de la FCSB, raportează ProSport.

Ce spunea Giovanni Becali de transferul lui Florinel Coman

La jumătatea lunii noiembrie, Giovanni Becali declara că Florinel Coman poate chiar să ajungă la Barcelona dacă joacă și câștigă campionatul cu FCSB.

”Vorbesc cu el (n.r. Ronald Koeman), dar nu am ce să îi propun. Florinel Coman, dacă joacă la FCSB şi câştigă campionatul, nu poate să fie o variantă? De ce nu ar da Koeman 15 milioane pe el? Dar să se refacă, să joace bine. Dacă joacă în cupe europene, nu îl mai dau pe 15, îi zic că Gigi Becali cere 20 de milioane de euro", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

În acest an, Florinel Coman a fost aproape de a pleca în Portugalia. Sporting Lisabona a oferit 9 milioane de euro pentru internaţionalul român, dar Gigi Becali a ţinut la preţ. Patronul roş-albaştrilor a cerut cu două milioane mai mult.

Florinel Coman doar ce a revenit pe teren pentru FCSB, în meciul câștigat cu 4-0 contra celor de la UTA Arad, reușind să marcheze și un gol.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florinel Coman nu mai lucreză cu Giovanni Becali
  • ”Perla” de la FCSB își poate negocia singur transferul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și