Închide meniul

”Dacă eram cu prima echipă, nici nu stăteam la discuții!” Ce spune Straton despre focarul de la FCSB: "Și eu sunt puțin stresat"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 septembrie 2020, 5:19

”Dacă eram cu prima echipă, nici nu stăteam la discuții!” Ce spune Straton despre focarul de la FCSB: "Și eu sunt puțin stresat"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cătalin Straton

Cu toate acestea, goalkeeper-ul trebuie să se lupte cu al doilea val de infecții cu COVID-19 din ultimele luni, după cel cu care a avut de-a face pe vremea când evolua în ”Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Straton: ”Dacă eram cu prima echipă, nici nu stăteam la discuții!”

Straton a fost de părere că ghinionul s-a datorat infecțiilor cu noul coronavirus care au copleșit FCSB-ul și că, dacă ar fi putut să joace cu titularii, formația bucureșteană s-ar fi calificat fără probleme.

"Aş vrea să încep cu începutul şi să-i felicit pe aceşti copii de la această echipă, unde sunt şi eu, şi să le transmit pe această cale să nu fie supăraţi. Este greu. Sunt copii şi mă bucur că au jucat aşa bine”, a declarat Straton.

”Din păcate… poate cu puţină şansă, ne puteam califica. Cred că, dacă eram cu prima echipă, cu tot respectul pentru cei de la Slovan, nici nu stăteam la discuţii. Probleme sunt, vor mai fi.

Probabil şi la alte echipe, deşi nu îmi doresc asta. Aşa este cursul vieţii. Cel mai mult te durea că venea acest meci, ştiam că depindem de acest meci, din păcate nu s-a putut alinia echipa care s-a dorit”, a precizat portarul.

Reclamă

Cătălin Straton, exponențial în FCSB – Slovan Liberec

FCSB a introdus o formație experimentală și încropită în ultimele zile în partida cu Slovan Liberec.

Acest lucru s-a făcut resimțit, chiar dacă nici cehii nu au arătat un fotbal extrem de evoluat. Eliminarea timpurie e puștiului Cană și talia superioară le-a permis fotbaliștilor lui Liberec să înscrie cu ajutorul fazelor fize. Straton a fost însă esențial în evitarea a încă 4-5 goluri, făcând niște parade care îi vor pune mari probleme lui Vlad la întoarcerea între buturi.

Cătălin Straton îl apără pe Ștefan Cană

"Cană este un copil foarte bun. Şi-a demonstrat valoarea şi cu FC Argeş, şi azi. Se poate întâmpla oricui, trebuie să treacă peste asta. Sunt sigur că vor veni momente când va fi decisiv", a precizat goalkeeper-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Straton se confruntă și cu probleme personale din cauza virusului care pare că atacă orice echipă la care ajunge.

"Pentru mine, dacă scap şi din acest focar, după problema de la fosta echipă, nu ştiu, o să mă duc acasă şi o să mă felicit cu soţia. Şi eu sunt puţin stresat, am doi copii, mă gândesc să mă feresc cât mai mult

Încerc să evit cât se poate contactul cu lumea. Suntem la fotbal, nu mă dau la o parte. Dacă va fi să îl iau, asta este, eu îi voi ajuta pe aceşti copii", a încheiat portarul FCSB-ului într-un interviu pentru Telekom Sport.

Recomandări
  • FCSB - Slovan Liberec 0-2
  • Cătălin Straton a fost adus de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și