Închide meniul

"Dacă îi pui un perete în faţă, dă cu capul în el!". Vedeta lui Dinamo, făcută praf de Dănuţ Lupu. "Licenţa, misiune imposibilă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 6:19

"Dacă îi pui un perete în faţă, dă cu capul în el!". Vedeta lui Dinamo, făcută praf de Dănuţ Lupu. "Licenţa, misiune imposibilă!"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu consideră că meciul cu Sepsi a fost cel mai slab făcut de Dinamo în acest sezon. Italienul Diego Fabbrini a intrat în vizorul fostei vedete din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: "Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în perete"

"Scuzați-mă că vă întreb, dar fotbal cum joacă? Dacă te uiți atent la el, 99% stă numai cu capul în pământ. El se uită numai la minge. Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în perete. Ok, driblezi, dar trebuie să joci și pentru echipă, nu doar pentru tine. Și eu țineam mingea, dar mai dădeam câte o pasă. El nu dă o pasă decisivă! De multe ori driblează doar lateral. Eu zic să schimbăm porțile, să le punem în lateral”, a comentat Dănuţ Lupu.

Dănuţ Lupu, mesaj pentru Cosmin Contra: "Ar trebui să renunţe la toţi banii"

Lupu se teme pentru obţinerea licenţei şi crede că fostul antrenor, Cosmin Contra, ar trebui să renunţe cu totul la pretenţiile financiare.

"Eu dacă aș fi în locul lui, în contextul în care a garantat pentru spanioli, normal ar trebui să renunțe la toți banii. Din câte știu, și Anton a renunțat la o parte din bani.(…) Poate să ia și campionatul Dinamo, dacă nu plătesc licența… Eu nu cred că poate Dinamo să retrogradeze. Eu îmi doresc să plătească licența, dar e o misiune imposibilă. Pentru oamenii potenți financiar nu, dar pentru oamenii din DDB e o sumă foarte mare. Nu ai nicio garanție că poți să strângi 800 de mii de euro”, a mai spus Dănuţ Lupu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și