Închide meniul

"Dacă îți este foame, rabdă!" Ilie Năstase, agresiv cu un cerșetor care i-a cerut bani. Reacția uluitoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 11:50

"Dacă îți este foame, rabdă!" Ilie Năstase, agresiv cu un cerșetor care i-a cerut bani. Reacția uluitoare

Profimediaimages

Ilie Năstase l-a mustrat pe un om al străzii

Plecat de la o întâlnire de afaceri, fostul jucător de tenis a fost abordat de un cerșetor. Nu numai că nu și-a dorit să îl ajute, dar i-a și aruncat cuvinte dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, gest care nu îi face cinste

"Lasă-mă în pace! Dacă ți-e foame…rabdă! Lasă-mă în pace, mă!", a răbufnit Năstase. Dialogul dintre "Nasty" și cel care i-a cerut bani a fost surprins de paparazzii Spynews.

Această reacție umbrește gestul pe care a declarat luna trecută că îl va face. Atunci a dezvăluit că va merge la Piatra Neamț pentru a dona haine și bani copiilor nevoiași.

L-ai văzut dumneata pe președintele României să se ducă la Piatra Neamț? Eu luni merg cu soția mea la Piatra Neamț! Îmi iau toate hainele vechi pe care le am și le dau copiilor din Piatra Neamț.

Îmi pare tare rău pentru ce s-a întâmplat, tatăl soției este de lângă Piatra Neamț! Mă duc și îmi donez hainele, dau și bani dacă e nevoie. Dar nu dau la spital, ci la copiii amărâți de acolo. Nu sunt președintele României, dar sunt alături de toți românii!”, a spus Ilie Năstase.

Reclamă

În acest an, fostul tenismen i-a făcut un cadou de lux soției. A achitat nu mai puțin de 240.000 de euro pentru a-i cumpăra un Bentley Continental GT Sport, în două uşi.

"Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a reacționat, în luna august, Ioana Năstase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Năstase a pus pe fugă un cerșetor
  • Cuvintele dure pe care i le-a adresat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și