Închide meniul

Dan Petrescu a fost depistat cu coronavirus, dar nu are încredere în rezultatul testului. "Crede că e răceală puternică"

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2020, 18:52

Reclamă
Dan Petrescu a fost depistat cu coronavirus, dar nu are încredere în rezultatul testului. "Crede că e răceală puternică"

Profimediaimages

Dan Petrescu are Covid-19

"Bursucul" a ajuns în spital alături de alte persoane din club. În Gruia este un adevărat focar de infecţie. Nu mai puţin de 26 de jucători şi oameni din staff au fost infectaţi cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu crede că are coronavirus

Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. Era la spital, singur în cameră, la Cluj. A avut o temperatură peste 37 doar la Mogoșoaia. Pentru el cea mai mare problemă e că i-au venit toate cele 3 fete la Cluj și nu poate să se vadă cu ele. Azi face un test și, dacă testul iese negativ, se poate izola acasă.

El crede că e o răceală puternică, crede că e problemă pentru cei mai în vârstă. Problema e că se întrerupe campionatul, nu știi unde ești, locul 1 sau 2. Nu era speriat, ci dezamăgit. Înainte de meciul cu Craiova, pierdut cu 2-3, au apărut niste discuții. Trebuiau să se dea niște bani pe 25, nu s-au dat”, a declarat Ioan Becali pentru Prosport.

16 jucători și 10 membri din staff-ul lui CFR Cluj, inclusiv Dan Petrescu, au coronavirus. Sunt mai multe persoane infectate decât la Dinamo, acolo unde au fost raportate 21 de cazuri. Astfel, confruntarea dintre CFR Cluj și FC Botoșani a fost amânată.
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 0-0. Campioana României, debut în grupa principală din Europa League! Spectacol pe Arena Naţională

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și