Închide meniul

Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 17:59

Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Abaca Press via Hepta

Prima reacție a lui Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor

Dan Petrescu și Kayserispor au încheiat de comun acord colaborarea, la cererea antrenorului român. "Bursucul" a renunțat la banca tehnică din cauza problemelor personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Nu mai pot antrena nicăieri acum"

"Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune.

Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a explicat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu a fost numit antrenor principal la Kayserispor pe 11 ianuarie. Doar 45 de zile a stat "Bursucul" la conducerea turcilor.

Tehnicianul de 53 de ani avea un salariu de 400.000 de euro, până la finalul stagiunii. A primit 100.000 de euro în momentul în care a semnat contractul. Sezonul viitor ar fi câştigat 850.000 de euro!

Reclamă

 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Super Lig. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16 în Turcia, la un singur punct deasupra liniei retrogradării. 

Dan Petrescu, pe lista scurtă de la Celtic

Celtic a rămas fără antrenor după ce Neil Lennon şi-a dat demisia. Dan Petrescu este pe lista scurtă de posibili înlocuitori , fapt confirmat de celebrul jurnalist Gianluigi Longari.

Reclamă 4 / 0/3

La sfârşitul anului trecut, Dan Petrescu avea o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Cu Petrescu pe bancă, clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow.

Lennon o lăsat-o pe Celtic pe locul 2 în Scoţia, cu 64 de puncte, cu 18 mai puţine decât echipa lui Ianis Hagi, Rangers.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și