Închide meniul

Dan Petrescu face dezvăluirea momentului: „Am nevoie de ei ca de aer”. Cu cine va ataca în CFR Cluj – Randers, din Conference League

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 19:11

Reclamă
Dan Petrescu face dezvăluirea momentului: „Am nevoie de ei ca de aer. Cu cine va ataca în CFR Cluj – Randers, din Conference League

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Dan Petrescu face dezvăluirea momentului. După mai multe meciuri în care s-a plâns că nu are atacanţi, antrenorul campioanei are din nou de unde alege. Denis Alibec, Gabriel Debeljuh și Billel Omrani au revenit la antrenamente și pot fi juca în partida CFR Cluj – Randers din grupele Conference League, de joi, de la ora 19.45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Dan Petrescu

„Cei 3 atacanți care au fost accidentați și pe care nu prea i-am antrenat de când am venit, decât 2-3 zile, au revenit la antrenamente. Nu știu cum să fac să scot maximum de la ei. Avem nevoie de ei ca de aer! Fără atacanți nu poți juca fotbal.

Vom vedea după antrenamentul de mâine dimineață cine va începe, cine va intra de pe bancă. Să vedem dacă ei trec cu brio antrenamentul din această seară. E îmbucurător că s-au întors. Eu nu prea i-am văzut de când am venit. De aceea, poate ultimele meciuri n-au fost așa bune pe faza de atac”, a declarat Petrescu într-o conferință de presă, înaintea meciului cu danezii.

Dan Petrescu se teme de danezii de la Randers

După un început prost de campanie, Jablonec – CFR Cluj 1-0, Dan Petrescu suflă şi în iart. Se teme de danezii care au făcut egal în prima etapă, cu olandezii de la AZ Alkmaar. „Nu i-am studiat foarte mult, dar e un adversar care, dacă termină în primele 5 într-un campionat ca Danemarca, n-are cum să nu fie un bun, organizat, disciplinat.

Au jucători înalți, dar și de viteză, deci nu se vor baza numai pe talie. Au o echipă cu de toate. Iar antrenorul lor (n.r. – Thomas Thomasberg) e cel mai dorit din Danemarca, am și eu informațiile mele”, spune Dan Petrescu.

Reclamă

Şi Andrei Burcă se teme de meciul cu danezii, dar are în gând doar victoria în meciul de joi seara, de la ora 19.45. ”Întâlnim o echipă puternică, agresivă, ei au început bine grupa, cu un egal contra lui Alkmaar. Trebuie să ne dăm viața mâine pe teren, pentru că nu am început așa cum trebuie această grupă de Conference. Ne dorim să câștigăm toate cele 3 puncte. Ne mulțumim cu 1-0, e scorul nostru favorit”, a spus şi fundaşul Andrei Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și