Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev: „Nu cred că o să fie stadionul ca la meciul cu FCSB!” + Gest superb înaintea amicalului

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 19:29

Dan Petrescu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev: „Nu cred că o să fie stadionul ca la meciul cu FCSB! + Gest superb înaintea amicalului

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Dan Petrescu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev
  • Ce i-a rugat antrenorul campioanei României pe fani

CFR Cluj, campioana României, şi Dinamo Kiev, campioana Ucrainei, se întâlnesc într-o partidă amicală cu semnificaţii puternice. Elevii lui Dan Petrescu primesc echipa de Champions League a lui Mircea Lucescu. Vor fi în direct 90 de minute de sport, fair play şi prietenie. Înaintea duelului din Gruia, „Bursucul” a avut o rugăminte pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul pentru pace, care începe la ora 21.30, face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Dan Petrescu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

„Nu e întâlnirea mea cu Mircea Lucescu, e întâlnirea noastră cu jucătorii din Ucraina. Este bine că se va juca acest meci pentru că putem ajuta refugiaţii. Mă încântă foarte mult. Mă întâlnesc cu cel mai mare antrenor din istoria României. M-am întâlnit cu el numai în amicale. Îmi doresc să fie un spectacol frumos. Sper să putem ajuta financiar refugiaţii.

Reclamă

E clar că echipele lui Mircea Lucescu joacă un fotbal bun, ofensiv. E foarte bine. Acest joc este foarte bun pentru jucătorii care nu prea au jucat. Nu cred că o să fie stadionul cum a fost cu FCSB. A fost unic. Dacă ar reuşi măcar jumătate, ar fi fantastic”, a declarat Dan Petrescu.

Gest superb înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

Înaintea meciului amical dintre CFR Cluj, Dan Petrescu, Mircea Lucescu şi jucătorii lor vor vizita refugiaţii ucraineni cazaţi la Hotelul Granata din Cluj.

Reclamă

În avanpremiera partidei, pe Arena din Cluj va avea loc un spectacolul de sunet şi lumină, iar câştigatoarea Eurovision, Ruslana, şi Adela Todoran vor interpreta melodia „Imagine” a lui John Lennon.

Pentru cei aflaţi pe teren, în tribune sau în faţa micului ecran, CFR Cluj- Dinamo Kiev este mult mai mai mult decât un meci de fotbal, este o partidă care arată susţinerea pentru un popor greu încercat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc