Închide meniul

Dan Petrescu, pe lista cu posibilii antrenori ai lui Celtic Glasgow! Ce şanse îi dau casele de pariuri din Marea Britanie

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 30 noiembrie 2020, 18:08

Dan Petrescu, pe lista cu posibilii antrenori ai lui Celtic Glasgow! Ce şanse îi dau casele de pariuri din Marea Britanie

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu ar putea reveni în fotbalul britanic, unde a jucat la Chelsea

Jurnaliştii scoţieni au vorbit despre şansele lui Dan Petrescu de a o pregăti pe Celtic. Şi casele de pariuri iau acest scenariu în serios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Dan Petrescu de a o antrena pe Celtic Glasgow

Dan Petrescu are o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Românul este pus pe aceeaşi listă cu fostul antrenorul al lui Tottenham, Mauricio Pochettino. Cota argentinianului este de 25/1, scrie Daily Star

Principalii favoriţi sunt fostul atacant al lui Celtic şi al Barcelonei, suedezul Henrik Larsson, fosta glorie a lui Manchester United şi fostul selecţioner al Scoţiei, Gordon Strachan, şi fostul manager al englezilor de la Bournemouth, Eddie Howe.

Dan Petrescu a învins-o de două ori pe Celtic Glasgow sezonul trecut

Avantajul lui Dan Petrescu este cariera pe care a avut-o în fotbalul britanic, la Chelsea, dar şi victoriile reuşite cu CFR Cluj în sezonul trecut. Clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League şi au mers în grupe, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow.

Cele două formaţii s-au întâlnit apoi şi în grupele Europa League. Din patru întâlniri, Petrescu a obţinut două victorii, un egal şi a cedat o singură dată.

Reclamă

În Scoţia, Dan Petrescu ar putea ajunge cu "ajutorul" lui Ianis Hagi. Neil Lennon este aproape să fie dat afară pentru că Celtic este la 11 puncte în spatele lui Glasgow Rangers în campionat şi a fost eliminată din Europa League.

Dan Petrescu, dorit de Al Nasr

Dan Petrescu şi-a anunţat astăzi despărţirea de comun acord cu CFR Cluj, echipă pe care a pregătit-o în ultimii trei ani. Antrenorul în vârstă de 52 de ani este dorit şi de la Al Nasr, care este dispusă să îi achite un salariu anual de 2.500.000 de euro.

”A fost o înțelegere între ei. Se duce la bani mulți, ia și Varga ceva bani, și gata se înțeleg", a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și