Închide meniul

Dan Petrescu, replică dură pentru FRF. „Am fost liber șase luni și nu m-a sunat nimeni!” Verdict crunt pentru echipa națională. „40 de ani nu ne vom califica la Mondial!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 17:29

Dan Petrescu, replică dură pentru FRF. „Am fost liber șase luni și nu m-a sunat nimeni! Verdict crunt pentru echipa națională. „40 de ani nu ne vom califica la Mondial!

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

„Am fost antrenor liber şase luni, nu am fost sunat, sunt la CFR de trei luni, nu am primit niciun telefon de la nimeni. Le mulţumesc celor care mă propun, dar nu ei decid. Am înţeles că va rămâne actualul antrenor. Campania actuală a fost un eşec. Noi am declarat că 20 de ani nu ne vom califica, cred că va fi 30-40 de ani, cred că 40 de ani. E deranjant, frustrant, dar o grupă mai uşoară nu puteam să avem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, replică dură pentru FRF

Sunt mulţi factori, dacă aş fi liber aş vorbi mai mult. Meseria mea e să antrenez CFR, să fie campioană şi să ajungă cât mai sus. Am clauză de reziliere, oricine şi-o permite. Când voi primi o ofertă, vă voi spune. Nu mâ gândesc la dacă şi cu parcă. Nu am nicio ofertă de la nimeni, sunt pe scaunul campioanei României şi sunt foarte bine”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. Cu toate acestea, FRF încearcă să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

România a ratat prezența la CM 2022 din Qatar, după ce a terminat pe locul 3 în grupa J din preliminarii, unde s-a duelat cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Citește și:

Mihai Stoichiță, detalii de ultimă oră despre viitorul selecționer

Despre antrenorii cu experiență, precum Hagi sau Petrescu, Stoichiță spune că „nimeni nu garantează succesul”.

Reclamă

„Lista e făcută în fiecare zi. Sigur că ne vom orienta spre cea mai logică opțiune pentru echipa națională, selecționerul va fi român. Obișnuiți-vă cu gândul că acești jucători care sunt cum sunt numele care vor fi și în următorii cinci ani. Victor Pițurcă? De ce nu? Toate opțiunile au atuurile lor. Federația are un principiu. Nu discută cu antrenorul sub contract decât cu acordul președintelui clubului respectiv.

Cum să plătească Federația clauze pentru eliberarea unui antrenor? Noi am mai discutat cu CFR și Dan Petrescu acum câțiva de zile și am fost refuzați. Adi Mutu? De ce nu? Toate echipele din Europa pratică acest lucru, continuitatea cu cel care a crescut ultima generație. Este o opțiune și Gică Hagi, de ce nu. N-am făcut compromisuri niciodată. Am avut contracte cu cei mai experimentați antrenori.

Niciun antrenor nu-ți garantează rezultate, dar credeți că banii mai mulți plătiți unui antrenor pot aduce calificări? Am avut eșecuri și cu antrenori cu o cotă mare de piață. Eu nu sunt vestic și nimeni nu e vestic în România”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu, replică dură pentru FRF
  • Verdict crunt pentru echipa națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și