Închide meniul

Dan Petrescu se lasă aşteptat la Kayserispor, dar şi-a trimis secunzii. Un fost jucător al lui CFR a bătut palma cu turcii. Va fi plătit regeşte

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2021, 14:56

Dan Petrescu se lasă aşteptat la Kayserispor, dar şi-a trimis secunzii. Un fost jucător al lui CFR a bătut palma cu turcii. Va fi plătit regeşte

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu are ca obiectiv salvarea de la retrogradare a lui Kayserispor

  • Dan Petrescu încă este în Dubai
  • Primul transfer făcut de "Bursuc"

Ofiţerul de presă al penultimei clasate a dezvăluit că nu sunt şanse ca Petrescu să stea pe bancă la meciul de sâmbătă, cu Yeni Malatyaspor. "Va veni duminică sau luni", a transmis Mustafa Tokgoz, citat de kayseritempo.org.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic, primul transfer al lui Dan Petrescu la Kayserispor

Jurnaliştii turci au anunţat că secunzii lui Dan Petrescu au ajuns deja la Kayserispor. Potrivit Fotomac, Costin Curelea, Valeriu Bordeanu şi Aurelian Bogdan s-au alăturat echipei şi se ocupă de antrenamente. 

Başkanul echipei este hotărât să-i facă toate poftele fostului tehnician de la CFR Cluj. Petrescu l-a cerut pe Damjan Djokovic, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Mijlocaşul de 30 de ani va primi un salariu uriaş. Va încasa 500.000 de euro până la finalul sezonului.

Reclamă

Djokovic este triplu campion cu CFR și a ajuns la Cluj în 2017. Mijlocașul croat nu este la prima tentativă de a pleca de la ardeleni, el fiind dorit în trecut și de Başakşehir.

Reclamă

Dan Petrescu poate debuta la Kayserispor chiar împotriva lui Marius Şumudică. Cei doi au purtat deja o discuţie şi pot fi adversari pe 16 ianuarie.

"Eu am zis că telefonul meu este închis pentru el, dar am vorbit cu el vreo 50 de minute. M-a sunat, nu ştiam numărul. Am răspuns şi din respect am vorbit şi i-am explicat cum stă situaţia în Turcia. Mai departe, el ştie ce are de făcut.

Dacă ne vom întâlni, ne vom întâlni…asta este viaţa, ce să facem? E diferenţă mare între noi. Deocamdată sunt 21 de puncte. Ei au doar 10 puncte şi îi va fi greu lui Dan Petrescu", a anunţat Marius Şumudică în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Lotul României U20 pentru meciurile cu Italia și Polonia
Echipa naţională • 16 mart., 13:45
Lotul României U20 pentru meciurile cu Italia și Polonia
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei