Închide meniul

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Va reveni după trei ani în Giuleşti

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 15:50 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:43

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Va reveni după trei ani în Giuleşti

Daniel Niculae va fi noul preşedinte al lui Rapid

Daniel Niculae va fi noul preşedinte al lui Rapid / AS.ro

  • Daniel Niculae are 38 de ani
  • El a câştigat 5 trofee cu Rapid

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Fostul atacant a acceptat propunerea fostei sale echipe de a prelua această funcție. Fostul internaţional va reveni în Giuleşti pentru a pune umărul la promovarea echipei în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid

Daniel Niculae va ocupa funcţia de preşedinte al clubului, scrie prosport.ro. În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid cu scandal.

Ruptura a avut loc în 2008, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu. Cei doi erau jucători la Rapid. Niculae nu s-a ferit atunci să lanseze atacuri dure la adresa conducerii.

Reclamă

Daniel Niculae este unul dintre idolii fanilor din Giuleşti. El a jucat de trei ori la Rapid. Mai întâi între 2001 şi 2006, apoi între 2014 şi 2015 şi în cele din urmă între 2017 şi 2018.

Niculae a câştigat două titluri în Liga 1: cu Rapid (2003) şi cu Astra (2016). În tricoul giuleştenilor a mai ridicat alte patru trofee: Cupa României (2002 şi 2006) şi Supercupa României (2002 şi 2003).

Reclamă

Rapid, calificare dramatică în play-off-ul Ligii 2

Înaintea de revenirea lui Niculae, Rapid a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 2 în ultima etapă din sezonul regular. Meciul decisiv cu Metaloglobus a fost urmat de momente emoţionante. Jucătorii au sărbătorit alături de fanii adunaţi în afara stadionului.

Atmosfera creată de fani i-a rămas în minte şi lui Daniel Niculae. Acesta a povestit la AS.ro LIVE cum era pe vremuri când Rapid evolua în Giulești cu tribunele arhipline.

Aveam 1-0 de la vestiar” și-a amintit fostul atacant, care așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion.

Reclamă 4 / 0/3

”Când ieșeam din vestiar și ne îndreptam către tunelul de ieșire pe stadion, mai începea și imnul acela. Aveam 1-0 de la vestiar, erau foarte mulți adversari cărora le cam tremurau gladiolele”, a declarat Daniel Niculae la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”