Închide meniul

Daniel Pancu confirmă interesul lui Fenerbahce pentru Răzvan Lucescu. "A avut rezultate fantastice!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2020, 7:42

Daniel Pancu confirmă interesul lui Fenerbahce pentru Răzvan Lucescu. "A avut rezultate fantastice!"

Daniel Pancu a fost prezent la inaugurarea stadionul Giulești

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Clauza de reziliere este marele impediment. Contractul lui Răzvan se poate rupe abia în momentul în care se plătește o sumă uriașă, 2 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu își dorește ca Răzvan Lucescu să ajungă la Fenerbahce

Cinci ani a jucat Pancu, în Turcia, pentru Beșiktaș și Bursaspor. Răzvan Lucescu i-a fost coechipier și antrenor la Rapid.

"Cred că e adevărat că îl vrea Fenerbahce. În ultimii ani a avut rezultate fantastice, este unul din antrenorii pe care îi respect foarte mult chiar dacă la început n-am avut o relaţie extraordinară! Dar pe urmă l-am apreciat pentru cât a muncit să ajungă unde e acum", a declarat Pancu pentru Digi Sport

Adversar al lui Răzvan Lucescu în Arabia Saudită, Daniel Isăilă nu este de aceeași părere. Acesta nu vede plauzibil scenariul prin care Fenerbahce își va permite să îl aducă, alături de Mircea Lucescu.

"Nu știu dacă s-a gândit el vreodată. Sau nea Mircea să lucreze împreună cu Răzvan. Nu cred că și-ar dori lucrul ăsta. Niciodată să nu spui niciodată, dar să conducă amândoi echipa din punct de vedere tehnic, nu cred. Nu cred că ar accepta nici nea Mircea, nici Răzvan", a spus Isăilă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și