Închide meniul

Daniel Pancu a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Concluzii după victoria uriaşă a României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2024, 8:00 / Actualizat: 19 iunie 2024, 11:13

Reclamă
Daniel Pancu a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Concluzii după victoria uriaşă a României

Daniel Pancu este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Daniel Pancu a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Selecţionerul naţionalei de tineret a României vine cu concluzii după victoria uriaşă a României cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE oferă o emisiune de gală. Daniel Pancu, selecţionerul României U21, vine să analizeze partida cu Ucraina, dar şi să ofere detalii înaintea marelui meci cu Belgia, pe care România îl va disputa cu Belgia.

Daniel Pancu este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE

De asemenea, Daniel Pancu va vorbit şi depsre meciurile pe care naţionala de tineret a României le mai are de jucat în preliminariile EURO 2025. Deşi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la începutul anilor 2000, Daniel Pancu nu a jucat niciodata cu România la un turneu final.

„Trebuia să fiu și eu prezent oficial la un turneu final. La ăla din ’98, cu nea Piți, am jucat două meciuri în calificări, nu m-a convocat. Bine, eram și cu doi ani mai mic decât toată generația aia cu Roșu, Contra, Iencsi, Dănciulescu, toți cei născuți în ’75.

După aia, ’98, viză, prin 2000 nu știu ce s-a întâmplat că nu debutasem, în barajul cu Slovenia am avut 700 de ocazii, n-am putut să-i batem să mergem la Mondial, la Danemarca…

Reclamă
Reclamă 4

În 2008, la fel, m-am întâlnit cu nea Piți în pădure, eram la alergare. Mi-a spus că s-a gândit până în ultimelele momente și na… O mare dezamăgire, mare, mare, mare, dar, cine știe? Poate se întoarce pe partea asta”, a spus Daniel Pancu, care a dezvăluit şi ce ofertă uriaşă a avut la vârsta de 21 de ani.

Pancu a mărturisit că Andre Villas-Boas i-a dezvăluit că Jose Mourinho l-a dorit în timp ce portughezul o antrena pe FC Porto.

“M-a vrut și la Porto, și la Chelsea… De Porto am aflat de la Villas Boas, pe un aeroport din Turcia. Dar s-a scris și în ziare atunci. Știu sigur că s-a scris în ziare înainte să plec la Beșiktaș (n.r. despre interesul lui Porto, unde antrenor era Jose Mourinho).

Reclamă

Și în Portugalia, și în România… Porto plătea doar două milioane, iar povestea cu plătitul mai puțin, iar clauza mea era de trei (n.r.: milioane de euro), pe care a plătit-o Beșiktaș… Dar Beșiktaș a plătit 500.000 primul an, împrumut.

După trei luni l-au chemat pe domnul Copos la Istanbul și de fapt am devenit 100% jucătorul lui Beșiktaș după trei luni. Și am aflat în aeroport, de la Villas Boas”, a declarat Daniel Pancu pentru podcastul iamsport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și