Închide meniul

Daniel Pancu, exuberant după victorie: ”Poli Iași trebuie să fie în prima jumătate a Ligii 1, nu poate să mă contrazică nimeni!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 19:50

Daniel Pancu, exuberant după victorie: ”Poli Iași trebuie să fie în prima jumătate a Ligii 1, nu poate să mă contrazică nimeni!”

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Pancu a lăudat prestația jucătorilor săi după victoria cu CFR Cluj

A fost prima victorie din istorie pentru ieșeni pe terenul celor de la CFR Cluj, iar antrenorul Daniel Pancu a fost extrem de mulțumit la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu: ”Trebuia să vină și răsplata”

”Pancone” a lăudat munca jucătorilor, mai ales în condițiile în care aceștia sunt neplătiți și i-a dorit succes CFR-ului la meciul cu CSKA Sofia din Europa Legue.

”Este o victorie meritată, suferința jucătorilor, faptului că suntem neplătiți de când am venit la Iași, modul în care se antrenează, trebuia să vină și răsplata.

Chiar dacă pare o victorie lipsită de importanță pentru că CFR a început cu multe rezerve, înseamnă mult pentru moralul nostru, pentru încrederea noastră.

Poli Iași trebuia să fie în prima jumătate a clasamentului, nu poate nimeni să-mi zică ceva în privința asta. Duminică jucăm din nou cu ei, cu siguranță îi vom prinde din nou obosiți. Ne dorim enorm de mult ca ei să câștige cu CSKA Sofia, după care să joace meciul decisiv în Elveția”, a declarat Daniel Pancu.

Reclamă

Daniel Pancu despre golul lui Calcan și tactica folosită

Tehnicianul moldovenilor a lăudat golul fantastic reușit de Andreias Calcan din afara careului, cu piciorul stâng.

”Extraordinar! E un jucător foarte bun! Având masa aia musculară, a avut ghinionul să se accidenteze de două ori și are nevoie de ninim două jocuri pentru a-și prinde tonusul de competiție

Un jucător care joacă foarte bine cu ambele picioare, un jucător de echipă, care face foarte bine și faza defensivă. Sperăm să marcheze la fel în continuare și să ne ajute să câștigăm puncte”, l-a lăudat Pancu pe tânărul jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a explicat tactica victoriei la Cluj

”Jocul l-am gândit pentru a controla cumva mijlocul terenului. Trecând minutele, mi-am dat seama că nu avem nicio superioritate pentru că ei joacă foarte mult cu minge lungă.

Când aveam posesie, eram lipsiți de profunzime pentru că am jucat fără vârf, am făcut câteva greșeli în prima repriză, am încercat să ieșim cu minge scurtă din presiunea lor, pe care ei o fac foarte bine.

Am considerat că e nevoie de doi atacanți pentru a pune presiune pe fundașii lor centrali și pentru a-i obliga să înceapă să joace altfel”, a explicat antrenorul lui Poli Iași.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și