Închide meniul

EXCLUSIV | Daniel Pancu, în probe la Steaua: ”Racolau cei mai buni jucători!” Cum l-a refuzat de trei ori pe Gigi Becali: ”La ”Palat” a pus banii pe masă!”

Silviu Corneanu Publicat: 20 mai 2021, 17:08

EXCLUSIV | Daniel Pancu, în probe la Steaua: ”Racolau cei mai buni jucători!” Cum l-a refuzat de trei ori pe Gigi Becali: ”La ”Palat” a pus banii pe masă!”

AS.ro

Daniel Pancu, în probe la Steaua

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Daniel Pancu a fost în mai multe rânduri aproape de Steaua

Daniel Pancu, în probe la Steaua. Totul a căzut din cauza sumei de bani pe care o cereau cei de la Iași. După ce a stat o săptămână în probe, Pancone s-a întors în Moldova, iar ulterior a ajuns la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

150.000 de dolari au plătit giuleștenii în schimbul său, în timp ce cei de la Steaua dădeau doar 110 mii.

Am retrogradat și se făcea un trial acolo. Steaua racola cei mai buni jucători din țară. Eram cu Denis Șerban, Călin, Hrib, Ciocoiu, Narcis, cei tineri. La Haiducul, acolo am fost cazat. O săptămână am stat acolo.

Reclamă

Steaua nu plătea bani mulți pe transferuri. A plătit mai mult Rapidul. Steaua dădea 100 – 110 mii de dolari. Rapidul a plătit 150.000 de dolari, după vreo lună. Atunci am plecat de la Iași”, a spus Pancu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Daniel Pancu, în probe la Steaua

Daniel Pancu, în probe la Steaua. Fostul atacant nu regretă faptul că nu a ajuns la roș-albaștrii. Pancone e susține că nu putea să facă nimic de Marius Lăcătuș.

La Steaua, nu puteai să faci nimic de Marius Lăcătuș. Conjunctura, la Rapid, a fost că s-au schimbat generațiile. Era greu la Steaua pentru jucătorii tineri. La Steaua ar fi fost avantajul cupelor europene, Champions League. Ar fi fost mai ușor de ajuns la echipa națională”, a povestit Pancu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu, dorit și de Gigi Becali

Pancone nu a ascuns faptul că a fost dorit de mai multe ori și de patronul de la FCSB, Gigi Becali. Acesta i-a pus banii direct pe masă, dar fostul atacant a refuzat.

Gigi m-a dorit de vreo trei ori. E adevărat că erau banii puși pe masă la ”Palat”. Nu i-am refuzat, pentru că nici nu m-am uitat la ei. Eu am fost dus acolo mințit. Am întrebat unde mergem, mi s-a zis că mergem să vorbim cu cineva care este interesat de mine.

Când am ajuns la ”Palat”, am crezut că e cineva acolo. Abia după am văzut despre ce e vorba. S-a deschis un seif, așa, ca în filme, și s-a umblut masa de bani”, și-a amintit Pancu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”