Închide meniul

Daniel Pancu, nemulţumit că Steaua a fost declarată campioană. "E clar că Rapidul este dezavantajată!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2020, 13:30

Reclamă
Daniel Pancu, nemulţumit că Steaua a fost declarată campioană. "E clar că Rapidul este dezavantajată!"

Daniel Pancu, explicaţii după interviul şocant despre Ramzan Kadîirov şi condiţia femeilor din Cecenia

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Comitetul Executiv a luat această hotărâre pentru că Bucharest United şi Progresul au anunţat că nu pot îndeplini condiţiile protocolului medical. În schimb, Rapid 1923 şi Asalt erau pregătite să joace play-off-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu nu înţelege de ce CSA Steaua se poate duce direct în Liga 3

"Nu ştiu cum a fost luată această decizie. Noi ne dorim foarte, foarte mult să se joace pe teren. Centrul de Copii şi Juniori al Rapidului, care a fost înfiinţat odată cu renaşterea primei echipe, a început să dea roade. Sunt copii buni, altfel s-ar dezvolta dacă am juca în Liga a 3-a.

Important este ca promovarea să se obţină pe teren. Aşa cum este la Liga a 2-a să fie şi la Liga a 4-a. Obiectivul nostru este ca noi să promovăm. Rapidul îndeplinea toate condiţiile medicale şi e clar că suntem dezavantajaţi", a spus Pancu la Digi Sport.

Iniţial, în Liga 4 trebuia să se decidă câştigătoarea la finalul unui play-off. Se luptau Steaua, Rapid II, Bucharest United şi câştigătoarea barajului dintre Progresul şi AFC Asalt. 

CSA Steaua a dominat campionatul în Liga 4, zona București, în acest sezon, având un număr de 18 victorii din 18 meciuri și un avans de șapte puncte. Roș-albaștrii mai au de disputat două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și