Închide meniul

Dănuţ Lupu a cerut să fie eliberat din închisoare! Ofertă primită de fostul internaţional: „Are o propunere de director sportiv”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 14:10

Dănuţ Lupu a cerut să fie eliberat din închisoare! Ofertă primită de fostul internaţional: „Are o propunere de director sportiv

Dănuţ Lupu a cerut să fie eliberat din închisoare! Ofertă primită de fostul internaţional: "Are o propunere de director sportiv"

Dănuţ Lupu / Captură Antena Sport

Dănuţ Lupu a cerut să fie eliberat din închisoare! Fostul internaţional român ispşeşte o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile pentru că a condus fără permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a efectuat deja 5 luni din sentinţă şi a depus o cerere de eliberare condiţionată la Judecătoria Sectorului 5. Avocatul fostului jucător a precizat că Lupu are şi o ofertă de muncă.

Dănuţ Lupu a cerut să fie eliberat din închisoare! Ofertă primită de fostul internaţional

Chiar dacă nu a precizat la care dintre cluburi ar urma să muncească Dănuţ Lupu, avocatul a explicat instanţei că acesta a primit o propunere de a deveni director sportiv:

„Clientul meu se va reintegra în societate şi nu va mai greși. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus avocatul Ingrid Miclăuş în faţa judecătorului, potrivit prosport.ro.

De asemenea, Ingrid Miclăuş a precizat că Dănuţ Lupu a avut un comportament exemplar în perioada în care s-a aflat în detenţie:

Reclamă

„Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate. Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”, a mai spus avocatul lui Dănuţ Lupu.

Mircea Rednic, mesaj războinic înaintea meciului cu Dinamo

Mircea Rednic a declarat că nu are ambiţii personale, înaintea confruntării cu fosta sa echipă. Acesta a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că ultima sa plecare de pe banca trupei din Ştefan cel Mare s-a produs şi cu acordul fanilor din PCH.

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar».

Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu au înscris la toate ocaziile pe care le-au avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă, citat de gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și