Închide meniul

Dănuț Lupu l-a taxat din nou pe Florin Prunea. "Dacă el a făcut convocările, era clar că nu fac parte dintre gloriile lui Dinamo"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 12:35

Reclamă
Dănuț Lupu l-a taxat din nou pe Florin Prunea. "Dacă el a făcut convocările, era clar că nu fac parte dintre gloriile lui Dinamo"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dănuț Lupu nu uită și nu iartă

"Bine că a fost, cât de cât, un meci frumos. Mi-am întâlnit foștii colegi, a fost o plăcere să-i văd din nou, dar sincer îmi pare rău că nu a reușit să câștige Turris", a declarat Lupu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu se teme pentru soarta lui Dinamo

Fostul mare mijlocaș a reușit eventul cu Dinamo, în 1990. Lupu este dezamăgit că nu a fost chemat, vineri, la întâlnirea dintre legendele clubului și premierul Ludovic Orban.

"Nu vedeți că acolo au fost invitate doar gloriile. Eu nu sunt printre glorii. După câte am înțeles, Cristi Borcea a făcut întâlnirea cu domnul premier, ei sunt și prieteni. Dacă convocările le-a făcut Prunea, era clar că nu fac parte dintre glorii. 

Cu părere de rău, eu cred că Dinamo nu se mai salvează. Consider că singura șansă a lor e falimentul. Nu văd să vină cineva să plătească salariile pe care le au jucătorii. Sunt salarii foarte mari. Eu de când i-am văzut de prima dată pe spanioli am zis că ăștia sunt de ăia…visători", a mai spus Dănuț Lupu.

Claudiu Niculescu, Marius Niculae şi Florin Prunea au primit asigurări de la guvernanți că se va construi o nouă arenă în Ștefan cel Mare. 

Reclamă
Reclamă

Potrivit planului anunţat iniţial, stadionul va avea o capacitate de aproximativ 33.000 de locuri şi va costa în jur de 100 de milioane de euro. Lucrările ar trebui să fie gata în cel mult doi ani.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55 2 oct.

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43 2 oct.

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07 2 oct.

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29 2 oct.

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17 2 oct.

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și