Închide meniul

Dario Bonetti, resemnat după Chindia – Dinamo 1-0. „Nimeni nu poate aştepta ceva acum”. Emil Săndoi, impresionat de fanii şi de puştii „câinilor”

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 22:28

Dario Bonetti, resemnat după Chindia – Dinamo 1-0. „Nimeni nu poate aştepta ceva acum. Emil Săndoi, impresionat de fanii şi de puştii „câinilor

Hepta

„Nu avem o pregătire fizică bună, azi a fost foarte cald, iar condiţia fizică a avut de suferit, apoi a fost vorba de lipsa de experienţă. Încercăm mai multe soluţii defensive, aşteptăm rezultatul să vină din teren. Astăzi, răspunsul nu a fost cel mai bun, trebuie să continuăm să muncim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, resemnat după Chindia – Dinamo 1-0

Nu este o surpiză pentru mine. Aşteptăm pauza competiţională pentru a pregăti mai bine echipa din punct de vedere fizic. Trebuie să muncim, ştiu din prima zi în care am ajuns aici că trebuie să muncim şi nimeni nu poate aştepta ceva acum.

(n.r. – dacă a fost o surpriză pentru el numărul mare de dinamoşişti la Buzău) Nu, nu este o surprinză, îi cunsosc foarte bine pe fanii echipei Dinamo, sunt fantastici şi le cerem scuze lor întâi, pentru că în acest moment nu putem cere mai mult din partea jucătorilor„, a declarat italianul.

Emil Săndoi, impresionat de fanii şi de jucătorii lui Dinamo

Peste 4.000 de spectatori au fost pe stadionul din Buzău la meciul dintre Chindia şi Dinamo. DDB a anunţat dinaintea partidei că vor face deplasarea peste 2.000 de fani din toată ţara.

Emil Săndoi a rămas impresionat de galeria „câinilor”, dar şi de tinerii jucători ai lui Dinamo.

Reclamă

„Am fost o echipă pragmatică, care a reuşit să depăşească o presiune pe care galeria lui Dinamo – şi vreau să-i felicit pe această cale… Au fost incredibili. Efectiv, îşi poartă jucătorii spre evoluţii bune. Noi trăim cu impresia lăsată în campionatul trecut, în care s-a jucat fără spectatori. Dinamo are nişte tineri cu un potenţial fantastic. Dacă vor reuşi să-şi păstreze echipă, în campionatul următor vor avea un cuvânt greu de spus”, a transmis antrenorul Chindiei Târgovişte.

Dinamo, fără şut pe poartă cu Chindia

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Chindia şi a rămas cu şase puncte. „Câinii” au câştigat până acum meciurile jucate acasă şi le-au pierdut pe cele din deplasare.

Pe stadionul din Buzău, Daniel Florea a marcat singurul gol încă din minutul 25. Dinamo a fost susţinută de câteva mii de suporteri. Mulţi dintre aceştia au acuzat că au fost ţinuţi la porţile arenei după startul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo urmează meciul cu CS Mioveni de la Bucureşti, de pe 16 august.

Recomandări
  • Dinamo, al doilea eşec al sezonului
  • Ce a transmis Dario Bonetti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” Vezi toate știrile
Citește și