Închide meniul

Darren Cahill o laudă pe Simona Halep: "Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:08 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:49

Darren Cahill o laudă pe Simona Halep: "Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea"

profimediaimages

Darren Cahill a revenit după doi ani în România pentru a asista la antrenamentele Simonei Halep

„Îmi este întotdeauna dor de România. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, în ultimii ani şi îmi place să revin aici. Aveţi oameni minunaţi, locuri superbe în provincie. Dracula este de aici, aşa că este minunat să vizitezi Transilvania, am fost de câteva ori şi este cu adevărat remarcabil”, a spus Darren Cahill, astăzi, după o sesiune de antrenamente susţinută alături de Simona Halep la Arenele BNR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, despre coniacul din România: „Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură”

Chiar şi coniacul din România l-a impresionat pe Darren Cahill. „Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură. M-a ajutat să trec cu bine de această zi. Nu a fost uşor să jucăm tenis după masă, dar ne-am descurcat şi am dormit bine”, a glumit australianul.

Cahill este gata să facă un „schimb de ţară” pentru un an cu Simona Halep, dar nu crede că aceasta ar rezista. „Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista câteva săptămâni în Australia şi apoi ar fi într-un avion, direct înapoi în România”, a spus antrenorul cu zâmbetul pe buze.

Darren Cahill nu ştie dacă va fi alături de Simona Halep la Jocurile Olimpice

Cahill a venit în România, deşi la revenirea în ţara sa îl aşteaptă o perioadă de carantină. „Lucrurile sunt mai bune în Australia, pentru că suntem foarte departe de restul lumii şi avem restricţii foarte dure, aşa că am reuşit să ţinem în frâu pandemia destul de bine. De fiecare dată când revenim în Australia trebuie să stăm două săptămâni în carantină, la hotel, şi este foarte greu pentru noi să călătorim”, a declarat Cahill.

Australianul vrea să fie alături de Simona Halep la Jocurile Olimpice din această vară, dar decizia finală va depinde de programul său. „Cred că să îţi reprezinţi ţara în Fed Cup sau la Jocurile Olimpice este o mare onoare pentru o jucătoare de tenis. Orice medalie ai obţine la Jocuri ar fi o mândrie extraordinară, aşa că obiectivul de a merge acolo şi de a obţine o medalie este extrem de important pentru Simo”, a transmis australianul.

Reclamă

Darren Cahill, despre sezonul pe zgură al Simonei Halep: „Este suprafaţa pe care străluceşte”

Până la Tokyo, pe Simona Halep o aşteaptă sezonul pe zgură. Pe 19 aprilie, va juca la Stuttgart. La ultimul turneu la care a participat, la Miami Open, Halep a abandonat din cauza problemelor la umăr.

„Întotdeauna avem aşteptări mari, pentru că este suprafaţa ei cea mai bună, este suprafaţa pe care se simte cel mai confortabil. Este campioană la French Open şi aceasta este suprafaţa pe care străluceşte şi joacă cel mai bun tenis al ei”, a mai spus Darren Cahill.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Darren Cahill a revenit după doi ani în România
  • Cu ce băutură l-a cinstit tatăl Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și