Închide meniul

Darren Cahill o laudă pe Simona Halep: "Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:08 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:49

Darren Cahill o laudă pe Simona Halep: "Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea"

profimediaimages

Darren Cahill a revenit după doi ani în România pentru a asista la antrenamentele Simonei Halep

„Îmi este întotdeauna dor de România. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, în ultimii ani şi îmi place să revin aici. Aveţi oameni minunaţi, locuri superbe în provincie. Dracula este de aici, aşa că este minunat să vizitezi Transilvania, am fost de câteva ori şi este cu adevărat remarcabil”, a spus Darren Cahill, astăzi, după o sesiune de antrenamente susţinută alături de Simona Halep la Arenele BNR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, despre coniacul din România: „Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură”

Chiar şi coniacul din România l-a impresionat pe Darren Cahill. „Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură. M-a ajutat să trec cu bine de această zi. Nu a fost uşor să jucăm tenis după masă, dar ne-am descurcat şi am dormit bine”, a glumit australianul.

Cahill este gata să facă un „schimb de ţară” pentru un an cu Simona Halep, dar nu crede că aceasta ar rezista. „Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista câteva săptămâni în Australia şi apoi ar fi într-un avion, direct înapoi în România”, a spus antrenorul cu zâmbetul pe buze.

Darren Cahill nu ştie dacă va fi alături de Simona Halep la Jocurile Olimpice

Cahill a venit în România, deşi la revenirea în ţara sa îl aşteaptă o perioadă de carantină. „Lucrurile sunt mai bune în Australia, pentru că suntem foarte departe de restul lumii şi avem restricţii foarte dure, aşa că am reuşit să ţinem în frâu pandemia destul de bine. De fiecare dată când revenim în Australia trebuie să stăm două săptămâni în carantină, la hotel, şi este foarte greu pentru noi să călătorim”, a declarat Cahill.

Australianul vrea să fie alături de Simona Halep la Jocurile Olimpice din această vară, dar decizia finală va depinde de programul său. „Cred că să îţi reprezinţi ţara în Fed Cup sau la Jocurile Olimpice este o mare onoare pentru o jucătoare de tenis. Orice medalie ai obţine la Jocuri ar fi o mândrie extraordinară, aşa că obiectivul de a merge acolo şi de a obţine o medalie este extrem de important pentru Simo”, a transmis australianul.

Reclamă

Darren Cahill, despre sezonul pe zgură al Simonei Halep: „Este suprafaţa pe care străluceşte”

Până la Tokyo, pe Simona Halep o aşteaptă sezonul pe zgură. Pe 19 aprilie, va juca la Stuttgart. La ultimul turneu la care a participat, la Miami Open, Halep a abandonat din cauza problemelor la umăr.

„Întotdeauna avem aşteptări mari, pentru că este suprafaţa ei cea mai bună, este suprafaţa pe care se simte cel mai confortabil. Este campioană la French Open şi aceasta este suprafaţa pe care străluceşte şi joacă cel mai bun tenis al ei”, a mai spus Darren Cahill.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și