Închide meniul

Datoria către Dan! Cazul lui Nistor, judecat de Comisia de Disciplină. Dinamo riscă să piardă două puncte pe săptămână

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 octombrie 2020, 13:39

Datoria către Dan! Cazul lui Nistor, judecat de Comisia de Disciplină. Dinamo riscă să piardă două puncte pe săptămână

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Nistor, celebrat la meciul 300 în Liga 1

Clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare” a fost păsuit pentru încă o săptămână după care, dacă datoria nu va fi stinsă, vor începe consecințele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo riscă să piardă două puncte pe săptămână

Conform regulamentului în vigoare, ”câinii” au timp până pe 21 octombrie pentru a-și achita restanțele, sau vor primi o amendă de 7000 de lei și încă cinci zile pentru a găsi o soluție.

Mai mult, dacă nici atunci Nistor nu își va primi banii, va urma o perioadă de grație de 15 zile, după care ”Nuevo Dinamo” va pierde câte două puncte pentru fiecare săptămână în care jucătorul Craiovei nu își primește banii.

Dinamo l-a vândut pe Dan Nistor în ianuarie 2020

Întreaga problemă pleacă de la transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la Universitatea Craiova, efectuat la începutul anului.

Formația bucureșteană a încasat 275.000 de euro de pe urma mijlocașului. Lui Nistor i-a fost promis că, odată ce vor intra banii trimiși de olteni, îi vor fi plătite și restanțele salariale. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și