Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Miculescu a refuzat America: „Vrea la un club mare din Europa!” Suma pierdută de UTA: „Cluburile se înțeleseseră!” E dorit și de FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 12:21

David Miculescu a refuzat America: „Vrea la un club mare din Europa! Suma pierdută de UTA: „Cluburile se înțeleseseră! E dorit și de FCSB

David Miculescu a refuzat America. A fost dorit și de Gigi Becali la FCSB

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

David Miculescu a refuzat America, după cum a dezvăluit Laszlo Balint, invitat fiind la AS.ro LIVE. Fostul tehnician de la UTA a vorbit și despre noua „perlă” a fotbalului românesc. Dorit insistent de Gigi Becali, la FCSB, David Miculescu a refuzat o ofertă „de la un club important din MLS!„. Din informațiile AS.ro, UTA ar fi primit 1.200.000 de euro, în schimbul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint a confirmat interesul celor de la FCSB, dar spune că singura ofertă concretă a fost de la un club din America. Jucătorul a refuzat pentru că visează să ajungă la o echipă importantă din Europa.

David Miculescu a refuzat să plece de la UTA

A fost un interes din partea celor de la FCSB, dar și o ofertă concretă de la un club important din MLS. Cele două echipe se înțeleseseră, dar jucătorul a refuzat să plece în America. Era o sumă importantă pentru fotbalul românesc.

Își dorește să ajungă la un club important din Europa. Aceasta este ambiția lui. Pe undeva, este lăudabilă această atitudine a lui, dar este și o presiune pe care și-o pune singur„, a dezvăluit Laszlo Balint la AS.ro LIVE.

Avertisment pentru Miculescu

Fostul tehnician de la UTA apreciază faptul că Miculescu are ambiții mari, dar îl și avertizează pe acesta. Atacantul trebuie să fie foarte bun, în România, pentru a prinde o mutare în străinătate.

Reclamă

Pentru a face pasul către un club important în Europa, trebuie să fii foarte bun în România. E bine că are încredere în el, că este la naționala U21, un jucător important. Are perspective, are statistica de partea lui. Eu îi doresc mult succes pentru că eu cred că poate reuși„, i-a transmis Gyuszi Balint prin intermediul AS.ro LIVE.

20 de ani are David Miculescu, fiind cotat la 1.000.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și