Închide meniul

DDB a început să facă transferuri la Dinamo. Fanii s-au înţeles cu un mijlocaş care se luptă cu Chievo promovarea în Serie A!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 5:00

DDB a început să facă transferuri la Dinamo. Fanii s-au înţeles cu un mijlocaş care se luptă cu Chievo promovarea în Serie A!

Profimediaimages

Jonathan Morsay poate veni sub formă de împrumut la Dinamo

Suedezul de 23 de ani vine sub formă de împrumut până la finalul sezonului, anunţă Prosport. Dacă va confirma, înţelegerea ar putea fi prelungită pentru încă un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jonathan Morsay, adus de fanii din DDB la Dinamo

Potrivit sursei citate anterior, cea mai mare parte a salariului lui Morsay va fi plătită de echipa din a doua ligă a Italiei. Dinamo va trebui să achite un mic procent. Mutarea se face datorită relaţiilor bune pe care le are Mario Nicolae cu directorul sportiv de la Chievo, Giorgio de Giorgis.

Dacă negocierile nu vor pica pe ultima sută de metri, Jonathan Morsay va fi cel de-al 4-lea transfer efectuat de Dinamo în această iarnă. Au mai fost aduşi Andrei Blejdea, Steliano Filip şi Genaro Nepomuceno.

Cine este Jonathan Morsay, jucătorul dorit de Dinamo

Morsay a fost cumpărat de Chievo la începutul anului trecut, de la Sundsvall. Mijlocaşul suedez nu a confirmat şi a jucat, în total, numai 10 meciuri. În total, a bifat 106 minute în Serie B şi nu a înscris niciun gol.

Chievo este pe locul trei în clasament şi se bate pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. Vasile Mogoş este jucător de bază la echipa care îşi joacă meciurile de acasă pe Marc'Antonio Bentegodi. Românul tocmai a impresionat etapa trecută, cu Pescara, când a fost autorul unui gol şi a unei pase decisive. Morsay a fost atunci rezervă neutilizată.

Reclamă

Mijlocaşul suedez este dispus să plece pentru a-şi putea intra în formă. Conform Transfermarkt, are o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și