Închide meniul

De-a râsu-plânsu! Dinamo îl ia pe Diego Capel, dar îl trimite împrumut la Clinceni! De ce ezită Ilie Poenaru

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 septembrie 2020, 16:08

De-a râsu-plânsu! Dinamo îl ia pe Diego Capel, dar îl trimite împrumut la Clinceni! De ce ezită Ilie Poenaru

profimediaimages

Diego Capel în timpul unui meci pentru Sporting Lisabona

Totuși, condiția pentru ca acest scenariu să se realizeze ar fi ca Ilie Poenaru să fie obligat să îl folosească pe Capel în primul 11 .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Capel, de la Sevilla la Clinceni

Diego Capel se află de ceva timp în probe la Dinamo, însă antrenorul Cosmin Contra nu a părut foarte convins că ar avea nevoie de serviciile sale. 

”Nu, deocamdată nu am luat o decizie în privința lui Diego Capel. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla”, a declarat ”Guriță”. 

Se pare că decizia ar fi luată acum: Conducerea din ”Ștefan cel Mare” ar vrea să îl semneze și să îl împrumute pe fostul star din prima ligă spaniolă la Academica Clinceni.

Cosmin Contra le-ar fi spus spaniolilor că nu poate garanta postul de titular al lui Capel la Dinamo, însă se pare că și Ilie Poenaru ezită acum, mirat de inabilitatea lui Capel de a-l convinge pe Contra.

Reclamă

Astfel, conducerea dinamovistă ar urma să-i ofere 14.000 de euro pe lună jucătorului spaniol, dintre care 10.000 plătiți de ”câini”, iar 4.000 de euro achitați de Clinceni, raportează ProSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și