Închide meniul

De-a râsu-plânsu! Un nou moment halucinant la Dinamo. Academia a rămas în aer. ”Nu vă mai putem ține aici”

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 6:14

Reclamă
De-a râsu-plânsu! Un nou moment halucinant la Dinamo. Academia a rămas în aer. ”Nu vă mai putem ține aici”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază în cadrul meciului dintre Dinamo U19 și Viitorul U 19, desfășurat în finala Ligii Elitelor U19, 2019

Puștii de la U19 nu au mai putut intra în internat după ce clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare” a întârzit patru luni cu plata serviciilor. De menționat că ibericii au promis să propulseze la nivel occidental Academia lui Dinamo în momentul în care au ajuns la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne pare rău, dar Dinamo nu a mai plătit restanțele de patru luni, în ciuda apelurilor noastre repetate. Nu vă mai putem ține aici!”, a fost mesajul transmis jucătorilor.

Academia, în decădere la fel ca și restul clubului Dinamo

”El nuevo Dinamo” nu arată prea diferit de vechiul Dinamo, până în acest moment. Situația financiară extrem de instabilă, susținută doar de promisiunile de la zi la zi ale patronului Cortacero pentru scrisori de garanție cu sume fabuloase, duc la episoade din ce în ce mai jenante.

De altfel, echipa U19 reprezintă elita Academiei ”câinilor”. A câștigat campionatul în 2017 și a fost finalistă în 2020, doar un penalty oprind-o din drumul spre un nou titlu.

Antrenorul Gică Mihali trebuie să se descurce cum poate, având uneori doar câte cinci fotbaliști la antrenament deoarece restul sunt luați la antrenamentele lui Dinamo II, care joacă în Liga 3, raportează gsp.ro

Reclamă
Reclamă

Recent, a mai existat un episod jenant, în care juniorii A și B aveau doar șase mingi pentru cele două grupe de jucători. Ei au primit cadou mai multe baloane din partea suporterilor.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și