Închide meniul

"De ce să-mi prezint scuze, demisii și alte fantezii?!" Mihai Stoica, o nouă replică în războiul cu fanii. "Cupa nu te duce decât în noua Intertoto"

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 9:43

Reclamă
"De ce să-mi prezint scuze, demisii și alte fantezii?!" Mihai Stoica, o nouă replică în războiul cu fanii. "Cupa nu te duce decât în noua Intertoto"

hepta

"Să simt iar că sunt înjurat în Giulești"

Mihai Stoica a transmis că nu are de gând să îşi ceară scuze pentru că FCSB a folosit rezervele în meciul pierdut cu 1-0 contra lui Dinamo şi a spus că titularii trebuiau menajaţi pentru jocul de la Mediaş. Meme a revenit cu un nou mesaj, după ce îi replicase dur lui Gheorghe Mustaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, despre Dinamo – FCSB 1-0: "Nu am tratat cu amatorism jocul"

"Duminică, la Mediaș, temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum și avem nevoie de prospețime, mai ales că terenul va fi foarte greu.

Sigur că suporterii sunt deranjați că am fost eliminați în Ștefan cel Mare, însă trebuie să se înțeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat. 

Că se impunea penalty la Niță Adrian asta e o discuție pe care evit s-o provoc. Sau că acțiunea aceluiași atacant, născut în 2003, ar fi trebuit finalizată la 0-0. Câștigurile sunt revenirea lui Nedelcu și evoluția de excepție a lui Niță, cu o prestație remarcabilă chiar dacă a avut adversar direct un fotbalist de mare valoare, Sorescu", a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica: "De ce ar trebui să-mi prezint scuze, demisii și alte fantezii ale unora"

Mihai Stoica a ironizat Cupa României, despre care a spus că este o competiţie care te duce doar în Intertoto, şi a spus că nu are de gând să îşi ceară scuze.

Reclamă
Reclamă 4

"În perspectiva luptei pentru titlu, să ai ciclu de pregătire săptămânal înaintea debutului în play-off și între jocurile 7 și 8 e mult mai bine decât să joci la 3 zile în două competiții. Oare e nevoie să adaug și că finala cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competițional, etapă care se poate juca cu titlul pe masă? 

Sau că suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3-a? E frumos să câștigi trofee, am câștigat cupa sezonul trecut, dar titlul anul ăsta e o miză prea mare pentru a ne crampona de o eliminare într-o competiție care nu te duce decât în noua Intertoto. 

Suntem pe primul loc, în pofida erorilor flagrante de arbitraj din ultima vreme împotriva noastră și în favoarea CFR-ului, avem două victorii în campionat și 23 puncte diferență după 22 etape față de eterna rivală, deci nu știu de ce ar trebui să-mi prezint scuze, demisii și alte fantezii ale unora.

Reclamă 4 / 0/3

De media de vârstă nu mai zic. Doar că va scădea, din moment ce Niță și-a câștigat un loc în primii 20", a mai adăugat oficial FCSB, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Mustaţă: "Domnul Mihai Stoica trebuie să îşi dea demisia"

Liderul suporterilor, Gheorghe Mustaţă, a continuat şi el dialogul cu Mihai Stoica.

"La un meci cu Dinamo, nu poţi să îmi vii cu juniori şi să tratezi meciul în stilul ăsta. Asta este opinia noastră, a suporterilor. Aşa credem noi, că domnul Mihai Stoica trebuie să îşi dea demisia. 

Poate mai ştim şi noi mai multe. O decizie când o ia la nivel de manager, el este primul care răspunde. Cât timp confirmi anumite lucruri din Academie, că vrei să urci în valoare jucători. Suntem de acord, avem atâţia copii care urcă în fotbalul românesc, dar nu poţi să vii să îmi tratezi meciul cu Dinamo în felul ăsta. 

Aveai tot timpul să promovezi în meciurile următoare. Nu îşi dă demisia, asta este. Nu e niciun fel de problemă. Noi vom fi oricum alături de echipă, nu vom strica atmosfera", a spus Gheorghe Mustaţă, potrivit sport.ro

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
15:21

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat: „L-am trimis la conducere”

15:05

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

14:51

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY)

14:49

Participă la concursul „Hai, România!” şi câştigi două bilete la România – Liechtenstein

13:44

Irina Begu, învinsă în turul 3 de la Roland Garros 2024. S-a prăbuşit în setul secund cu Varvara Gracheva

13:42

VIDEOHotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și