Închide meniul

De la UEFA Champions League la viața de instalator. Este povestea lui Lee Roche. "Nu regret nimic!"

Alexandru Ivan Publicat: 24 martie 2021, 15:18

De la UEFA Champions League la viața de instalator. Este povestea lui Lee Roche. "Nu regret nimic!"

Twitter TyCSports

Lee Roche are acum 40 de ani și este instalator

  • Lee Roche a jucat pentru Manchester United
  • L-a avut antrenor pe marele Sir Alex Ferguson

Lee Roche a bifat o singură partidă în cea mai importanță competiție inter-cluburi din lume. Se întâmpla în urmă cu aproape două decenii, într-un Deportivo La Coruna – Manchester 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roche a jucat numai 45 de minute. Sir Alex Ferguson l-a schimbat la pauză. Marele Alber Luque i-a făcut viață grea în prima repriză.

Lee Roche, fostul fotbalist de la Manchester United ajuns instalator

"M-am duelat Luque și am crezut că am jucat bine, dar nu aveam de gând să ies și să încep să mă cert cu Sir Alex. Giggsy (n.r.- Ryan Giggs) mi-a spus să ridic capul, că nu am greșit nimic. Sir Alex nu a făcut asta. Nu mi-a spus de ce m-a înlocuit, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult la asta", a declarat Roche, potrivit Planet Football.

Reclamă

Lee Roche a avut numai trei apariții în tricoul lui Manchester United. Pe lângă partida din UCL, Roche a jucat 23 de minute într-un meci de Premier League cu Newcastle în februarie 2002, scor 5-3 pentru "Diavoli". A fost integralist într-un neverosimil 0-4 cu Arsenal Cupa Ligii Angliei, în stagiunea 2001-2002. 

Lee Roche, motivul pentru care a eșuat la Manchester United

Roche are în prezent 40 de ani. A ajuns la o viață simplă de la a împărți vestiarul cu vedete precum Ryan Giggs, Butt sau Diego Forlan. Fostul fotbalist este acum instalator și nu regretă destinul pe care l-a avut. 

Reclamă

"Singurul lucru pe care aș dori să-l subliniez este că la United eram cunoscut că eram foarte liniștit, poate că ar fi trebuit să ies mai mult cu băieții. Mă duceam direct acasă după antrenament pentru a sta cu propriul meu grup de prieteni.

Acum mă uit în urmă la colegii de echipă precum John (n.r.- O'Shea) și Darren Fletcher și cred că ar fi trebuit să fiu mai mult ca ei. Să fi ieșit și să socializez. Cred că ar fi fost mai bine pentru cariera mea la United", a recunoscut Roche.

Lee Roche a jucat pentru  Wrexham, Burnley, Liffeys Pearse FC și FC Droylsden după experiența de la Manchester United. El s-a retras din fotbal în 2011, la 31 de ani. 

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate că n-a jucat prea mult în tricoul "Diavolilor", Roche are în palmares un titlu de campion în Premier League (stagiunea 2002-2003). 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United
Premier League • 21 feb., 9:25
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United. O nouă eră în Premier League