Închide meniul

"De nouă luni nimeni nu ne dă nişte date clare". Revolta lui Cârţu după ce s-a vindecat de Covid-19. Medicamentele care i-au înrăutăţit starea de sănătate

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2020, 15:03

"De nouă luni nimeni nu ne dă nişte date clare". Revolta lui Cârţu după ce s-a vindecat de Covid-19. Medicamentele care i-au înrăutăţit starea de sănătate

Ferrari Press Agency / Ferrari Press Agency via Hepta

Sorin Cârţu nu mai are Covid-19

Fostul atacant al oltenilor a oferit veşti noi şi despre Mihai Rotaru. Patronul grupării din Bănie a fost în stare gravă, dar acum este în afara oricărui pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu s-a vindecat de coronavirus

"Eu am fost internat după doua zile cu diagnostic de asimptomatic. A trebuit să stau cele 14 zile, aşa este protocolul. Am fost pozitiv şi mi-am mai făcut şi acum trei, patru zile un test, tot aşa. Am zis să nu intru în panică, pentru că mi se pare ceva normal şi şansa de a mă negativa este după cele 14 zile, la vreo patru, cinci zile. În toată perioada asta m-am simţit bine, fără simptome.

Rămâi sub un anumit stres, sub un anumit risc, în special până între zilele 9 şi 11. Dar nu a fost nimic cu plămânii. În general, aici sunt problemele, să nu ajungă la plămâni, atunci se manifestă. Cum s-a întamplat şi cu domnul Rotaru…

Am auzit ca e mai bine, cu mult mai bine decât a fost acum câteva zile. Nu pot să vorbesc eu despre dansul. Acum, că am trecut şi eu prin ele, gândesc altcumva. E important şi sistemul imunitar. Eu am pledat ideea ca fotbaliştii să nu fie atât de mult cocoloşiţi, pentru că un sistem imunitar puternic se poate lupta cu el.

La fiecare, cum se manifestă… Nimeni nu ştie de unde îl iei, cum îl iei, cum se manifestă, pentru că de nouă luni de zile nimeni nu ne dă nişte date clare. Pentru unii care vor face Covid le-aş dori să aibă şansa mea şi să treacă aşa cum am trecut eu prin situaţia asta.

Reclamă

E suportabilă… Eu simtit după meci, la Tbilisi. Practic, se poate să fi luat de acolo, poate dinainte, nu mai ştiu. Luni, înainte de a pleca la Tbilisi, am fost testat si eram negativ. Acolo am simţit după meci… Fiind si supărarea meciului şi necazul ala era greu de stăpânit starea organismului, am simţit aşa ca şi cum te-ar încerca o gripă. Am stat, am luat un paracetamol şi un nurofen.

Am înteles ca nu trebuie sa fie asociate, dar eu aşa am făcut şi am transpirat foarte mult în noaptea aia. După aceea nu am mai avut nicio stare. Marţi, aflând ca e domnul Rotaru în spital, m-am şi eu şi Marcel, făcând parte din delegaţie, ne-am dus să ne testăm şi atunci am aflat că sunt pozitiv. Dar manifestări nu am avut. De aia spun, dacă e cineva să facă Covid şi are necazul ăsta, să dea Dumnezeu să-l aibă cum l-am avut eu", a declarat Sorin Cârţu pentru ziare.com.

Sorin Cârţu, Mihai Rotaru, Marcel Popescu, Emil Pieleanu şi Ovidiu Costeşin sunt persoanele din conducerea oltenilor care au fost testate pozitiv cu noul COVID-19 pe 1 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și