Închide meniul

"De scris, scriu cu gura!" Confesiuni emoționante făcute de Mihai Neșu: "Am o cană adaptată pe care o pot ține în mână"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2020, 19:52

"De scris, scriu cu gura!" Confesiuni emoționante făcute de Mihai Neșu: "Am o cană adaptată pe care o pot ține în mână"

Mediafax Foto / Pascal Pamfil via Hepta

Mihai Neșu, Miodrag Belodedici și Florin Lovin

Neșu a dezvăluit că este, bineînțeles, un suporter al României, dar și un suporter al selecționerului Mirel Rădoi, căpitanul său de pe vremea când juca în culorile roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neșu: ”Am fost foarte trist după meciul cu Islanda”

Fostul fotbalist a precizat că încearcă să urmărească fotbal în continuare, deși îi este greu prin prisma dificultăților cu care se confruntă.

”Am observat în viața mea că tot timpul e bine să vezi binele din jurul tău. Totuși, vreau să rămân un suporter al naționalei României, un suporter al lui Mirel.

Am reușit să urmăresc ieri tot meciul naționalei. Mai urmăresc meciuri uneori. Fotbalul nici nu știu pe ce plan să-l pun acum.

Având în vedere că e echipa națională și că e Mirel acolo, mă interesează echipa națională. Am fost foarte trist după meciul cu Islanda. Sper să revină în următoarele meciuri la un nivel mai bun.

Reclamă

Eu mai lipsesc să mai zic ceva de Mirel acum. E o persoană foarte dragă pentru mine. A fost un exemplu când am jucat la Steaua, un căpitan adevărat”, a declarat fostul fundaș.

”El știe foarte bine ce simte. E destul de matur, puternic și ambițios ca să ia cea mai bună decizie legată de viitorul său. Eu sunt puțin anticritici. Mie îmi place să văd părțile bune”, , a precizat Mihai Neșu.

Mihai Neșu: ”Am o cană pe care o pot ține în mână. E un progres mare”

Au trecut peste nouă ani de la accidentul care i-a schimbat complet viața lui Mihai Neșu. Fostul jucător al celor de la Utrecht a descris o zi din viața lui actuală.

Reclamă 4 / 0/3

”Mă simt bine. Nu mă pot plânge de nimic. De vreo 4 ani am cam același program. Sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună am și două antrenamente pe zi.

Dimineața până în masa de prânz trebuie să fac pe o bicicletă electrică ce-mi mișcă mâinile și picioarele. După masa de prânz, de la ora 3, am kinetoterapie la Fundație. Eu mișc cu mâinile ce pot mișca, iar terapeuta mea îmi mișcă picioarele și îmi mai face masaj pe unde am tot felul de contracturi.

De doi ani, am o cană adaptată pe care o pot ține în mână. Nu trebuie să fie cana umplută. E un progres mare. De scris scriu cu gura. Scaunul pe care stau costă cam cât o mașină de lux. Am stat și 14 ore în el, e foarte confortabil. Dar nu e ok să stau atât de mult pentru că fac răni”, a explicat Mihai Neșu într-un interviu pentru Digisport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și