Închide meniul
Foto

Decizia luată de Teodora Meluţă, cea mai frumoasă fotbalistă din România: „Din păcate, nu am reuşit asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 20:52

Reclamă
Decizia luată de Teodora Meluţă, cea mai frumoasă fotbalistă din România: „Din păcate, nu am reuşit asta!”

Facebook Teodora Meluta

Teodora Meluţă

Decizia luată de Teodora Meluţă, cea mai frumoasă fotbalistă din România. Teodora Meluţă a anunţat pe reţelele de socializare că va pleca d ela Poli Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Meluţă a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a spus că pleacă cu regretul că nu a reuşit să câştige titlul cu Poli. (VEZI IMAGINI SUPERBE CU TEODORA MELUŢĂ ÎN GALERIA FOTO)

Decizia luată de Teodora Meluţă, cea mai frumoasă fotbalistă din România

”După o perioadă de 3 ani alături de Politehnica Timișoara, a venit momentul să îmi iau la revedere de la acest club. Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect ambițios, dar, din păcate, nu am reușit să ne îndeplinim un vis.

Am avut ocazia să întâlnesc multe persoane care m-au ajutat să mă dezvolt din punct de vedere profesional și uman, iar pentru asta o să fiu recunoscătoare. Sper că fotbalul din acest oraș minunat să ajungă acolo unde ar trebui sa fie! Mulțumesc, Poli Timișoara Femina”, a scris Teodora Meluță, pe Instagram.

Teo Meluță: ”În China, arbitrul m-a pus, pe teren, să-mi tai unghiile! Cu ce? Cu unghiera!”

Teo Meluță a povestit la AS.ro LIVE cum, la un turneu în China, a fost obligată să-și taie unghiile chiar pe teren!

Reclamă
Reclamă 4

Aveam o colegă cu unghii ceva mai mare. La un contact, le-a <<uitat>> în carnea unei adversare. Pentru că curgea sânge, arbitrul a oprit jocul. A venit la mine, s-a uitat că le am cam mari și mi-a zis să le tai”, a spus Teo.

În primul rând că nu fusesem eu, în al doilea rând, cum să le tai, acolo, pe teren? Cu unghiera!”, a venit răspunsul.

Pentru că meciul nu putea continua, Meluță a ieșit de pe teren și și-a bandajat, cu leucoplast, toate degetele, ca la un concert Michael Jackson. ”Colega mea, cea care faultase, s-a retras pe marginea terenului și, pentru că avea o unghieră, și-a tăiat unghiile

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și