Închide meniul

Decizie drastică luată de Walter Zenga în timpul divorţului. Răspunsul fără echivoc la pozele provocatoare postate de Raluca

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 6:31

Decizie drastică luată de Walter Zenga în timpul divorţului. Răspunsul fără echivoc la pozele provocatoare postate de Raluca

Walter Zenga, reacţie după ce fiul său s-a căsătorit

Profimedia

  • Walter Zenga divorţează de Raluca
  • Cei doi au o avere uriaşă
  • Hotărârea luată de fostul portar al lui Inter

Fostul campion cu Steaua a anunţat chiar pe reţelele sociale motivele care au dus la "ruptura" dintre el şi soţia lui. Reacţia fanilor nu a fost pe placul lui, astfel că a luat o decizie total neaşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga ţine distanţă faţă de fani pe timpul divorţului

Zilele trecute, Walter a decis să schimbe vizibilitatea contului său de Instagram din public în privat. Modificarea nu a adus mari schimbări, astfel că legenda lui Inter a luat hotărârea să îşi închidă de tot pagina pe care avea aproape 150.000 de urmăritori. Reacţia i-a luat prin surprindere pe fani!

Spre deosebire, Raluca nu pare deloc afectată de divorţ. A făcut plajă lângă Burj Al Arab şi a postat mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale. 

Reclamă

Walter şi Raluca trebuie să se hotărască asupra modului în care îşi împart averea. Doar vila din Dubai în care au locuit, situată într-o zonă exclusivistă, costă 2 milioane de euro. Cei doi mai dețin și un apartament de lux, în valoare de 250.000 de euro. Sunt proprietari şi a unor imobile în România și Italia, fiecare valorând cel puţin 350.000 de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!
Diverse • 24 mart., 14:47
FOTO
„Doamne, ce superbităţi” Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Fotbal extern • 4 ian., 17:53
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 24 dec., 13:09
FOTO
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Ce studii are viitoarea soţie a lui Florin Răducioiu
Extra • 3 iul., 10:51
FOTO
Florin Răducioiu, dat peste cap de iubita lui. I-a declarat dragostea în italiană: „Mâna mea o ţine pe a ta!”
Walter Zenga şi Raluca s-au întâlnit la 3 ani de la divorţ
Extra • 30 iun., 16:49
FOTO
Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ! Mesaj emoţionant: „Te iubesc! Urmează multe altele!”