Închide meniul

Declaraţii războinice înainte de România U21 – Ungaria U21. "Ştim ce înseamnă acest meci pentru ţara noastră!". Motivaţie suplimentară pentru maghiari!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 7:27

Declaraţii războinice înainte de România U21 – Ungaria U21. "Ştim ce înseamnă acest meci pentru ţara noastră!". Motivaţie suplimentară pentru maghiari!

Profimediaimages

Jucătorii Ungariei anunţă că vor da totul împotriva României

  • Maghiarii, pregătiţi să facă meciul vieţii
  • România U21 - Ungaria U21 va fi LIVE TEXT pe AS.ro

Maghiarii au suferit un eşec drastic la debutul în turneul final. Au cedat la scor de neprezentare cu Germania U21 şi nu îşi mai permit niciun pas greşit. Jucătorii antrenaţi de Zoltan Gera şi-au asigurat fanii că vor da totul pe teren în faţa României, mai ales că este şi un meci al orgoliilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Ungaria U21, sâmbătă, 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

"Cu Germania, nu a fost niciun minut în care să ne putem trage sufletul. Era un ritm total diferit! Ne-am apărat într-un mod organizat, după care totul s-a schimbat. Aşa ceva nu se poate întâmpla.

Aștept meciul cu România din trei motive: știm ce înseamnă un meci ca acesta pentru țara noastră, mă bucur că voi putea juca pe Bozsik Stadium, fiind jucătorul lui Honved, iar sâmbătă va fi ziua mea", a declarat Norbert Szendrei, citat de Nemzetisport.

Reclamă

"A fost un rezultat care reflectă realitatea. Trebuie să îmi protejez jucătorii pentru că au făcut tot ce a depins de ei, nu pot să-i învinuiesc. Majoritatea nu au mai jucat într-un asemenea ritm, cu o asemenea presiune. Avem o echipă tânără, care are un mare viitor în faţă", a declarat antrenorul Zoltan Gera.

Adrian Mutu anunţă meciuri colosale la EURO 2021

"E un rezultat bun ţinând cont că am plecat cu şansa a doua. Cred că meritam mai mult. Trebuie să aibă încredere în ei. Cred cu tărie în valoarea lor şi în dorinţa lor de afirmare. Nu am venit aici în vacanţă. Am venit să punem probleme oricui. Suntem hotărâţi să le facem viaţa grea. Câteodată trebuie să acceptăm că adversarul e mai bun. Meritam trei puncte. Merită felicitaţi", a spus Adrian Mutu la finalul partidei România U21 – Olanda U21 1-1.

Reclamă

Adrian Mutu a lăudat şi disciplina de care au dat dovadă tinerii săi elevi. Selecţionerul le cere aceeaşi atitudine şi în partida cu Ungaria, care a pierdut clar partida cu Germania, scor 0-3.

"Am nişte băieţi foarte disciplinaţi. Se vede şi în poziţionarea pe care au avut o pe teren. Aşezarea a fost foarte bună. Mi-a plăcut tupeul cu care am atacat. Puteam chiar să câştigăm.

Noi ne-am setat un obiectiv. Trebuie să luăm meci cu meci. Nu mă consider favorit cu Ungaria. Au acelaşi nivel ca noi. Diferenţa o fac micile detalii", a mai spus Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj