Închide meniul

Deian Sorescu, aproape de a se transfera la Legia Varşovia. Polonezii sunt dispuşi să plătească mai mult decât Gigi Becali pentru căpitanul lui Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 23:56

Deian Sorescu, aproape de a se transfera la Legia Varşovia. Polonezii sunt dispuşi să plătească mai mult decât Gigi Becali pentru căpitanul lui Dinamo

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Potrivit polonezilor de la sportowefakty.wp.pl, golgheterul Ligii 1 ar putea pleca pentru o sumă mai mare decât cea pe care era dispus să o plătească Gigi Becali. Patronul lui FCSB a făcut o ofertă oficială, care a fost refuzată de DDB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, aproape de a se transfera la Legia Varşovia

Din informaţiile noastre, Deian Sorescu va costa aproximativ un milion de euro. Aceasta este suma pentru care Dinamo este dispusă să îşi vândă jucătorul. În acest moment, diferenţa între cerere şi ofertă este foarte mică. Încă nu putem spune 100% că transferul se va face, dar lucrurile arată bine„, anunţă sursa citată.

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Becali a făcut o ofertă oficială de 700.000 de euro plus TV pentru golgheterul marii rivale. Finanţatorul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că nu va oferi mai mulţi bani pentru Sorescu şi că aşteaptă răspunsul final al conducătorilor „câinilor”.

Mihai Stoica a fost surprins că DDB a refuzat să îl trimită pe Sorescu la FCSB, în condiţiile în care clubul este în insolvenţă şi are mare nevoie de bani.

Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Reclamă

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat„, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Cum ar putea dinamoviştii să fie obligaţi să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB

În spatele ofertei făcută de roş-albaştri poate sta o strategie bine pusă la punct. Dinamo, club ce a intrat în această vară pentru a doua oară în istorie în insolvenţă, nu va putea să îl vândă pe Sorescu cu o sumă mai mică decât cea oferită de Gigi Becali.

Astfel, conform legilor insolvenţei, Dinamo este obligată să găsească un cumpărător dispus să ofere o sumă mai mare decât decât cea oferită de Gigi Becali. În caz contrar, cei care administrează clubul ar putea avea probleme mari cu legea.

Reclamă 4 / 0/3

Putem spune că, în acest moment, Gigi Becali l-a blocat pe Deian Sorescu la Dinamo. În cel mai optimist scenariu pentru FCSB, dinamoviştii s-ar putea vedea obligaţi să îl vândă pe Deian Sorescu la marea rivală.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și