Închide meniul

Dejan Lovren, gest superb după cutremurul din Croația. Ce oferă fotbalistul lui Zenit pentru familiile afectate

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 decembrie 2020, 13:30

Dejan Lovren, gest superb după cutremurul din Croația. Ce oferă fotbalistul lui Zenit pentru familiile afectate

profimediaimages

Dejan Lovren și-a oferit hotelul familiilor afectate de cutremurul din Croația

”Dragi locuitori din Petrinja,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pun hotelul meu din Novalja la dispoziţia a 16 familii care sunt afectate cel mai mult. Dacă aveţi nevoie de adăpost temporar, contactaţi-mi echipa pe info@joelhotel.com sau pe Whatsapp 0996769971 cu detaliile voastre. Familiile cu copii au prioritate”, a fost mesajul fotbalistului, postat pe rețeaua Instagram.

Cutremurul care a avut magnitutidea de 6,4 grade pe scara Richter a lovit, marți, Croația. Orașul Petrinja a fost grav afectat și un număr semnificativ de imobile s-au prăbușit.

Șapte persoane, printre care și un copil, au decedat în urma evenimentului, iar multe altele au fost rănite și au rămas fără adăpost, de aici și nevoia pentru gestul făcut de Dejan Lovren.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și