Închide meniul
Foto

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola. „Sute de petrecăreţi din club îi priveau”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 19:38

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola. „Sute de petrecăreţi din club îi priveau”

Hepta

Dele Alli, fără gol pentru Tottenham

Cei doi tineri au fost surprinşi într-un club, imediat după eşecul înregistrat de Spurs pe terenul lui Leeds, scor 1-3, în etapa a 35-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola

Potrivit The Sun, Dele şi fiica managerului de la Manchester City au stat de vorbă mai multe ore în clubul de fiţe din Londra. Cei doi ar fi într-o relaţie de o lună.

Internaţionalul englez a încercat, iniţial, să nu fie recunoscut de cei din jur. În cele din urmă, Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola.

Dele şi Maria nu au părut să îi intereseze de cei din jur. Erau sute de petrecăreţi care îi priveau, mai ales că localul era plin. Nu le-a păsat că cineva i-ar putea vedea sărutându-se în faţa pupitrului DJ-ului. Arătau foarte bine şi păreau ca şi cum ar fi fost în luna de miere„, a povestit, pentru sursa citată, un martor.

Reclamă

Trei copii are Pep Guardiola, antrenorul care tocmai a devenit din nou campion cu Manchester City. Este vorba de Maria (20 de ani), Marius (18 ani) şi Valentina (13). Antrenorul spaniol este plătit regeşte de şeicul „cetăţenilor”. Încasează nu mai puţin de 22 de milioane de euro pe an.

 

Delle Alli s-a despărţit de Ruby Mae

În luna februarie, Dele Alli a înscris un gol fabulos în meciul dintre Tottenham şi Wolfsberger, din Europa League, câştigat cu 4-0. Mijlocaşul de 24 de ani nu s-a putut bucura prea mult de prima sa reuşită în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul englez a fost părăsit de prietena cu care era împreună din 2016. Modelul Ruby Mae a decis să „rupă” relaţia din cauza faptului că Alli petrece prea mult timp jucându-se Fortnite.

Tânăra a părăsit vila de 2 milioane de euro în care locuia alături de starul din Premier League.

Dele și Ruby Mae nu mai sunt împreună. Relația lor a fost turbulentă, dar acum s-a sfârşit. Ruby este tristă, însă se gândeşte la binele ei. S-a săturat de ceea ce face Dele şi şi-a făcut bagajele„, a dezvăluit un prieten al fostei iubite a lui Alli, pentru The Sun.

Recomandări
  • Alli, fără gol în această ediţie din Premier League
  • Mijlocaşul englez s-a sărutat cu Maria Guardiola

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și