Închide meniul

Demisia lui Ludovic Orban le-a dat dureri de cap. Cine sunt românii care se tem acum că promisiunile nu vor fi respectate

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 20:09

Demisia lui Ludovic Orban le-a dat dureri de cap. Cine sunt românii care se tem acum că promisiunile nu vor fi respectate

Bestimage / Ludovic Marin/Pool/Bestimage via Hepta

Ludovic Orban a demisionat

  • Ludovic Orban şi-a dat demisia
  • Promisiunile pe care tocmai le făcuse dinamoviştilor

Prim-ministrul României tocmai chemase, la o întrevedere, legendele clubului. Vineri s-a întâlnit, printre alţii, cu Claudiu Niculescu, Marius Niculae şi Florin Prunea. A dat atunci asigurări că arena va fi construită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demisia lui Ludovic Orban îi încurcă pe suporterii lui Dinamo

n acest moment se poate vorbi de o certitudine, prim-ministrul ne-a asigurat că, stadionul se va face. Dânsul a spus foarte clar: 'băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp'.

Se va rezolva în termenii legali. Important e ca suporterii să înţeleagă că se va face acest stadion, de aia ne-a şi invitat. Când se va termina auditul şi se vor vedea toate documentele de la Clubul Sportiv, vor începe şi procedurile", a declarat Florin Prunea după întâlnirea cu Orban.

Reclamă

Potrivit planului anunţat iniţial, stadionul va avea o capacitate de aproximativ 33.000 de locuri şi va costa în jur de 100 de milioane de euro. Lucrările ar trebui să fie gata în cel mult doi ani.

Lucrările trebuiau să înceapă în acelaşi timp cu cele din Ghencea sau Giuleşti. Au fost probleme cu actele şi dinamoviştii au rămas cu actualul stadion care datează din 1952. Între timp, Stadionul Steaua a şi fost inaugurat. 

Reclamă

Şi Marcel Vela şi-a aratat sprijinul pentru Dinamo

"Clubul Sportiv Dinamo şi domnul Ion Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, suntem alături de suporterii Dinamo din toată ţara şi vom fi în continuare un partener al echipei de fotbal, indiferent de natura litigiilor juridice istorice, existente pe rolul instanţelor de judecată.

Totodată, privim cu îngrijorare situaţia actuală de la FC Dinamo şi asigurăm suporterii şi pe toţi jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume că suntem deschişi la orice formă de dialog şi de organizare pentru binele echipei Dinamo”, se arată în comunicatul semnat, luna trecută, de Ministerul Afacerilor Interne şi CS Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm
Diverse • 24 mart., 18:05
FOTO
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm