Închide meniul

Denis Alibec a primit un ultimatum de la Bogdan Andone. "Să îşi rezolve situaţia!". Motivul revoltei antrenorului Astrei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 6:07

Denis Alibec a primit un ultimatum de la Bogdan Andone. "Să îşi rezolve situaţia!". Motivul revoltei antrenorului Astrei

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Denis Alibec, avertizat de Bogdan Andone

Atacantul de 29 de ani şi-a manifestat interesul de a pleca, dar Ioan Niculae a ţinut de preţ. Alibec a părut abătut în disputa din etapa a 4-a a Ligii 1 şi nu a avut succes în faţa porţii apărate de Bălgrădean. A primit cartonaş galben după o jumătate de oră de joc şi şi-a certat coechipierii pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnal de alarmă pentru Denis Alibec

Denis își dorește foarte mult să marcheze la fiecare meci. Trebuie să rămână concentrat. Dacă își dorește să plece, să își rezolve situația, e păcat de calitatea lui fotbalistică. Dacă n-are continuitate, nici la echipa națională nu va avea evoluțiile dorite.

Să se liniștească, să se găsească o soluție. Să fie cu capul aici și să aibă realizări și goluri, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu CFR Cluj.

Oficialii Astrei au dezvăluit că negocierile sunt ca şi finalizate. Giurgiuvenii vor primi 800.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer. Turcii de la Gaziantep vor plăti banii în două tranşe.

O să-l să lăsăm să plece. Ne-am înțeles cu Gaziantep. O să joace cu CFR Cluj, iar după meci o să plece”, a declarat Dani Coman, vineri, pentru as.ro.

Reclamă

Alibec este în ultimul an de contract şi poate semna cu orice echipă în această iarnă. Sezonul trecut a marcat 14 goluri în 25 de apariţii, dar în startul acestei ediţii de campionat nu a izbutit să înscrie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și