Închide meniul

Denis Alibec a primit un ultimatum de la Bogdan Andone. "Să îşi rezolve situaţia!". Motivul revoltei antrenorului Astrei

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 6:07

Reclamă
Denis Alibec a primit un ultimatum de la Bogdan Andone. "Să îşi rezolve situaţia!". Motivul revoltei antrenorului Astrei

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Denis Alibec, avertizat de Bogdan Andone

Atacantul de 29 de ani şi-a manifestat interesul de a pleca, dar Ioan Niculae a ţinut de preţ. Alibec a părut abătut în disputa din etapa a 4-a a Ligii 1 şi nu a avut succes în faţa porţii apărate de Bălgrădean. A primit cartonaş galben după o jumătate de oră de joc şi şi-a certat coechipierii pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnal de alarmă pentru Denis Alibec

Denis își dorește foarte mult să marcheze la fiecare meci. Trebuie să rămână concentrat. Dacă își dorește să plece, să își rezolve situația, e păcat de calitatea lui fotbalistică. Dacă n-are continuitate, nici la echipa națională nu va avea evoluțiile dorite.

Să se liniștească, să se găsească o soluție. Să fie cu capul aici și să aibă realizări și goluri, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu CFR Cluj.

Oficialii Astrei au dezvăluit că negocierile sunt ca şi finalizate. Giurgiuvenii vor primi 800.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer. Turcii de la Gaziantep vor plăti banii în două tranşe.

O să-l să lăsăm să plece. Ne-am înțeles cu Gaziantep. O să joace cu CFR Cluj, iar după meci o să plece”, a declarat Dani Coman, vineri, pentru as.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Alibec este în ultimul an de contract şi poate semna cu orice echipă în această iarnă. Sezonul trecut a marcat 14 goluri în 25 de apariţii, dar în startul acestei ediţii de campionat nu a izbutit să înscrie.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și