Închide meniul

Dennis is the Man! Două goluri și pasă decisivă în tricoul naționalei României U21

Gal Dorin Publicat: 13 octombrie 2020, 18:03

Reclamă
Dennis is the Man! Două goluri și pasă decisivă în tricoul naționalei României U21

Zuma Press / Emmanuele Ciancaglini via Hepta

Dennis Man într-un meci pentru naționala U21

România U21 a demolat-o pe Malta U21 în prima repriză a meciului contând pentru calificarea la Euro. După înfrângerea fără rost cu Ucraina, tricolorii mici au ascultat de mesajul lui Adi Mutu, selecționerul din carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost motorul echipei reușind două goluri și un assist superb pentru reușita lui Ganea.

Jucătorul FCSB-ului a arătat o dispoziție foarte bună de joc și a părut să confirme părerea celor care au susținut că trebuie convocat la naționale mare. El era golgheterul Ligii 1 înainte să fie depistat pozitiv.

Gigi Becali, sfătuit să-l vândă de urgență pe Dennis Man

George Țucudean, proaspăt retras din fotbal și fost campion cu FCSB, l-a sfătuit pe Gigi Becali să își vândă de urgență cele două ”perle”, pe Man și Coman, sau riscă să rămână fără niciun ban.

Latifundiarul din Pipera cere câte 15 milioane de euro atât pentru Man cât și pentru Coman. Echipe precum Norwich, Crystal Palace, Sporting Lisabona sau Dinamo Kiev au fugit când au auzit care este prețul.

Reclamă

"Dacă cineva are pretenția să plece vreun jucător din România pe suma asta, i-ai dat în cap. Dacă Doamne ferește ai trei oferte și nu îi dai drumul la jucător pe o sumă cât de cât bună și ți se accidentează și nu mai pleacă? Pierzi toți banii…o să-ți vină să-ți dai în cap!", i-a transmis Țucudean finanțatorului de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și