Închide meniul

Dennis Man a lovit din nou! Golgheterul Ligii 1 înscrie pe bandă rulantă. Cui i-a dedicat reuşita cu FC Voluntari

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2021, 18:01

Dennis Man a lovit din nou! Golgheterul Ligii 1 înscrie pe bandă rulantă. Cui i-a dedicat reuşita cu FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man a marcat în prima repriză a meciului cu FC Voluntari

  • Dennis Man, al doilea gol din 2021
  • Gigi Becali speră să îl vândă cu 15 milioane de euro

Cu golul marcat pe Arena Naţională, în minutul 37, starul roş-albaştrilor s-a distanţat în topul golgheterilor din campionatul României. Man are acum 14 reuşite stagionale, cu două mai mult decât coechipierul Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, 14 goluri în acest sezon al Ligii 1

Imediat după ce a marcat, Man i-a dedicat golul lui Mihai Pintilii. A luat un tricou de la banca de rezerve cu mesajul: "Pinti, fii tare!". Fostul căpitan al roş-albaştrilor are probleme personale.

Reclamă

Dennis Man a punctat pentru a doua oară în acest an. Tot el a dezgheţat tabela şi în confruntarea cu Astra, din urmă cu două etape. Echipa lui Toni Petrea a câştigat atunci cu 3-0.

Barcelona, cu ochii pe Dennis Man

Dennis Man este omul pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro, iar visul patronului de la FCSB poate deveni realitate. Un site din Spania anunţă că Dennis Man ar fi urmărit de Barcelona.

Reclamă

Dennis Man este noua bijuterie și marea speranță a fotbalului românesc. Sunt jucători pe care, imediat ce-i vezi pe teren, îți dai seama că au tot ce le trebuie pentru a reuși, iar Dennis Man este cu siguranță unul din ei.

Echipa nu are un atacant și, chiar dacă Man nu joacă pe acel post, abilitatea lui de a marca goluri ar fi un atu. Trebuie semnalat și primcipalul lui defect: slabul aport defensiv.

De asemenea, Man se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman, anume aducerea de jucători tineri care să se integreze treptat în echipă cu ajutorul fotbaliștilor cu experiență precum Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets printre alții.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi o soluție în condițiile crizei economice provocate de pandemie, care împiedică un transfer extraterestru care să rezolve problemele din atac”, scriu cei de la fcbarcelonanoticias.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”