Închide meniul

Dennis Man, criticat dur pentru că a trădat-o pe Anamaria Prodan. "Aş fi ratat transferul, dar nu aş fi făcut aşa ceva!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 9:30

Dennis Man, criticat dur pentru că a trădat-o pe Anamaria Prodan. "Aş fi ratat transferul, dar nu aş fi făcut aşa ceva!"

Profimediaimages

Dennis Man încă nu a fost titular la Parma

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a anunţat că îl va da în judecată pe internaţionalul român pentru a-şi primi comisionul de 1 milion de euro. Chiar şi foştii coechipieri ai lui Dennis Man sunt contrariaţi de gestul făcut de jucătorul vândut de liderul Ligii 1 cu 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Enache: "E o foarte mare problemă pentru Dennis Man"

"Eu aș fi ratat un transfer, pentru omul cu care am acel act semnat. Am înțeles că omul l-a ajutat foarte mult pe Dennis și vorbea cu tatăl lui. Cu riscul de a pierde transferul la Parma, trebuia să zici: 'Bă, merg cu Ana și asta a fost'. Nu am cum să fac lucrul acesta, este un Dumnezeu sus", a declarat Gabi Enache pentru Prosport.

Enache ştie de ce Dennis Man nu a fost titular, la Parma, în meciurile cu Napoli şi Bologna.

"Sincer, mi se pare o sumă corectă pentru calitatea pe care o are, pentru viitorul pe care îl are. Doar că e o problemă foarte mare pentru Dennis, pentru că nu are experiență la nivel mare, cu meciuri foarte tari. Nu pun la îndoială calitatea lui, dar îi lipsesc foarte mult meciurile tari.

Să dai 11 sau 12 milioane pe un jucător care joaca numai cu Iași, numai cu Clinceni, mi se parte cam mult. Eu zic că i se potrivește foarte bine Serie A, dar trebuie avută puțină răbdare cu el. Trebuie să ai foarte mare experiență, nu poți să faci totul din calitate. Părerea mea este că trebuie să aibă răbdare cu ei", a mai spus Enache.

Reclamă

Anamaria Prodan, reacţie violentă la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan nu se războieşte doar cu Dennis Man. A pus tunurile şi pe patronul lui FCSB.

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Parma a plătit 13 milioane de euro pentru Dennis Man
  • Atacantul şi-a "rupt" contractul cu Anamaria Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și