Închide meniul

Dennis Man, pasă de gol în Parma – Spal 4-0. Italienii l-au ridicat în slăvi. „Forma lui este sclipitoare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 18:46

Dennis Man, pasă de gol în Parma – Spal 4-0. Italienii l-au ridicat în slăvi. „Forma lui este sclipitoare!

Dennis Man joacă la Parma din ianuarie 2021

Profimedia

Dennis Man a pasat decisiv la golul argentinianului Franco Vazquez, în minutul 62. Celelalte goluri ale Parmei au fost înscrise de Gennaro Tutino 27′, Adrian Bernabe 33′ și Adrian Benedyczak 68′.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pasă de gol în Parma – Spal 4-0

Jurnaliștii italieni au apreciat evoluția lui Dennis Man. Tuttomercatoweb i-a acordat românului cea mai mare notă dintre toți jucătorii de pe teren, 8.

“Nu a înscris, dar forma lui este sclipitoare. A făcut faza de la golul de 1-0 și a oferit un assist pentru golul de 3-0. A fost un factor decisiv în banda stângă. Cel mai bun jucător de pe teren”, au scris italienii.

După 4-0 cu Spal, Parma a urcat pe locul 12 în Serie B și a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie.

Pentru Dennis Man a fost a 16-a partidă bifată în actuala stagiune din al doilea eșalon din Italia. Românul are în cont trei goluri și un assist.

Reclamă

Giuseppe Iachini are planuri mari cu Dennis Man

Antrenorul celor de la Parma, Giuseppe Iachini i-a transmis lui Dennis Man că trebuie să învețe să joace pe mai multe poziții. Fostul jucător de la FCSB a fost folosit atât ca mijlocaș ofensiv, dar și ca aripă stânga.

„La Juventus, Cuadrado joacă fundaș lateral. L-am avut și pe Chiesa și l-am făcut să joace postul acesta din bandă în sistem cu trei fundași. Trebuie să știi să te adaptezi și să-ți folosești abilitățile în slujba echipei.

Trebuie să înțeleagă că trebuie să învețe să joace în mai multe poziții. Astfel, noi orizonturi i se vor deschide. Insist pentru asta și la fel am făcut-o cu toată lumea, inclusiv cu Bernabe. Am procedat în același mod cu Bennacer, Dybala sau Belotti”, a transmis Giuseppe Iachini, potrivit parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări
  • Dennis Man, pasă de gol în Parma – Spal 4-0
  • Italienii l-au ridicat în slăvi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și