Închide meniul

"Dennis Man poate juca la orice club important". Ilie Dumitrescu îl laudă pe atacantul care-i calcă pe urme. A reacţionat şi Mircea Lucescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2020, 20:57

"Dennis Man poate juca la orice club important". Ilie Dumitrescu îl laudă pe atacantul care-i calcă pe urme. A reacţionat şi Mircea Lucescu

profimediaimages

Dennis Man

Fostul atacant al Generaţiei de Aur este convins că jucătorul de 22 de ani va avea un viitor strălucit. Nu mai puţin de opt goluri a înscris Man în ultimele patru meciuri în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Din păcate pentru el, s-a infectat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe placul lui Ilie Dumitrescu

"Dennis Man poate să joace la orice club important. Joacă un fotbal total, are o viteză foarte bună a ajuns la o experienţă acum să decidă şi să finalizeze foarte bine. S-a văzut că deja e la alt nivel, fizic stă foarte bine. 

Man, Florinel Coman şi Moruţan erau într-o formă sportivă fantastică şi erau soluţii pentru Mirel Rădoi. Acum nu ştiu cât va sta Coman, dar la Man sperăm ca în 5-6 zile lucrurile să revină la normal, adică să fie negativi", a declarat Ilie Dumitrescu. 

Jurnaliştii din Ucraina au scris că Lucescu vrea sa scape de doi atacanţi de la Dinamo Kiev, ca să-l ia pe Man. Antrenorul român a reacţionat imediat după victoria cu 4-0 din campionat, cu Minai.

"Presa ştie mai bine decât mine ce se întâmplă la echipă. Eu niciodată nu am dat afară vreun jucător. Niciodată!", a răbufnit Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Reclamă

S-a zvonit că patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a fost dispus să plătească 8.7 milioane de euro pentru Dennis Man. Atacantul lui FCSB a fost şi în vizorul lui Norwich, ŢSKA Moskova, AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și